Lofi napisał(a):chodzi mi o ramkę lampy halogenowej mam ja wypełniona a potrzebuję taka z otworem pod świecące oczko ktoś pomoże???
nie wiem czy o to Ci chodzi
www.mazdaspeed.pl
Lofi napisał(a):chodzi mi o ramkę lampy halogenowej mam ja wypełniona a potrzebuję taka z otworem pod świecące oczko ktoś pomoże???
Kamil napisał(a):poczekajmy, może Damian postawi nowy temat to coś "po-modujemy"
zielony110 napisał(a):Lofi napisał(a):chodzi mi o ramkę lampy halogenowej mam ja wypełniona a potrzebuję taka z otworem pod świecące oczko ktoś pomoże???
nie wiem czy o to Ci chodzi
glowasiek napisał(a):Co do audio to ja z BOSE jestem osobiscie bardzo zadowolony, wiadomo ze nie ma to porownania jezeli ktos wmontuje sobie w bagaznik porzadna tube ze wzmacniaczem itd itd ale dla mnie to w zupelnosci wystarczy a dodam, ze lubie posluchac sobie muzy
damianko napisał(a):Główną kwestią po prostu jest to kto czego oczekuje i czym się kto zadowala.
Kamil napisał(a):zamykasz rygiel od kierowcy i zamykają się wszystkie drzwi?
zielony110 napisał(a):Kamil napisał(a):zamykasz rygiel od kierowcy i zamykają się wszystkie drzwi?
zgadza sie![]()
Sprawdzilem jak na parkingu w Niemczech spalem
polak900 napisał(a):tak z ciekawości ile cię ta instalacja kosztowała, podaj mi na pw
i jaka firma, może kiedyś się rozważy taką ewentualność
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6