jakby co dawajcie znać mi dodatkowo na FB bo tego w pracy jeszcze mi nie zablokowali
BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Magician napisał(a):devilsgift napisał(a):masz tu profil
https://www.facebook.com/profile.php?id ... ef=tn_tnmn
Hehe czyli Ty to ten gadatliwy z Atlety
a ty też na atletę chodzisz?

- Od: 18 lis 2011, 11:16
- Auto: MX 3 EC K8 '94
Renault Megane III TOM TOM Edition 1.6 16v 110KM '11
Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
to następnym razem zagadaj ;]

Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
no to patrz...trzymam Cie za słowo:D

Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
Dzisiaj Madzią szaleliśmy od 15 do 16 prawie na lotnisku, fajnie było
Kto jutro się wybiera koło 16
?
Kto jutro się wybiera koło 16

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA
- Od: 13 gru 2008, 00:31
- Auto: Mazda 6 GG
Michał_1987 napisał(a):Dzisiaj Madzią szaleliśmy od 15 do 16 prawie na lotnisku, fajnie było![]()
Kto jutro się wybiera koło 16?
Ja wpadłem przed 15tą chwilę się zakręciłem i zwinąłem się do domu.

Na placu i na zakrętach tylko błoto i kałuże a na zabawę na tych dziurawych płytach żal mi samochodu...
Szkoda bo nawet aparat ze sobą miałem z nadzieją, że coś podziałamy.
Odwilż niestety przyszła. Jak jutro ściśnie mróz i coś posypie to będe napewno – jak będzie tak jak dziś to dam sobie spokój...
SPIDI
- Od: 16 wrz 2011, 17:32
- Auto: było MX-5 '01 Sportive...
jest Bawarskie Coupe
Podobno w weekend będzie mrożnie i dużo śniegu, ech..niedawno przyszła zima, a ja już chce lata albo przynajmiej wiosny.. 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
devilsgift napisał(a):to następnym razem zagadaj ;]
Bez obrazy, ale gdybym Cie nie znał i bym zobaczył w jakimś miejscu to na pewno bym nie krzyczał do Ciebie tylko omijał szerokim łukiem
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Spidi_MX5 napisał(a):Na placu i na zakrętach tylko błoto i kałuże a na zabawę na tych dziurawych płytach żal mi samochodu...![]()
a mi nie było żal wiec fajnie się działo
PS: Byłem BMW E30 SWOJA NA KATA
Jutro jeśli będzie ktoś to wpadnę Madzia
Zdjęcia by się przydały na lotnisku
Z resztą widzę Spidi_MX5 ze masz tylno napęd-owca więc na płyty wcale nie trzeba wjeżdżać wystarczy (przed) na asfalcie

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA
- Od: 13 gru 2008, 00:31
- Auto: Mazda 6 GG
cbr napisał(a):devilsgift napisał(a):to następnym razem zagadaj ;]
Bez obrazy, ale gdybym Cie nie znał i bym zobaczył w jakimś miejscu to na pewno bym nie krzyczał do Ciebie tylko omijał szerokim łukiem
A już tam
O której jutro ktoś będzie latał na lotnisku? Bo ładnie pada i może się utrzyma:D

Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
Sypnęło zdrowo przez noc i dalej lekko pruszy więc można dokazywać dalej!
Michał śmigasz dziś na lotnie?
Ja na 100%. Jak są chętni i mają czas to dawajcie – umówmy się za dnia to mogę potrzaskać jakieś konkretne foty, aparat mam już naszykowany...

Michał śmigasz dziś na lotnie?
Ja na 100%. Jak są chętni i mają czas to dawajcie – umówmy się za dnia to mogę potrzaskać jakieś konkretne foty, aparat mam już naszykowany...
SPIDI
jest Bawarskie Coupe
Dzisiaj dla odmiany nasypało tego śniegu tyle, że aż śmigać ciężko!
Jak ktoś lubi na płytach szaleć to napewno jest lepiej ale na placu jest tylko małe kółko po którym można się powściekać mając jakąkolwiek kontrolę...
Tak czy owak fajnie jest – pierwszy raz od wielu WIELU lat cieszę się ze śniegu!

RWD ROX!!!

Jak ktoś lubi na płytach szaleć to napewno jest lepiej ale na placu jest tylko małe kółko po którym można się powściekać mając jakąkolwiek kontrolę...
Tak czy owak fajnie jest – pierwszy raz od wielu WIELU lat cieszę się ze śniegu!

RWD ROX!!!

SPIDI
jest Bawarskie Coupe
Eee za niskie auto na ten snieg a raczej breje na lotnisku :/ Slizga sie fajnie ale nie lubie jak mi fala sniegu na szybe leci 
-
Lorne
Fotogeniczny jesteś 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Wczoraj po pracy czyli koło 02:00 nad ranem pojechałem się poślizgać;p Jakoś faza mnie naszła i co najlepsze z 10 osób, głównie beemkami latało. W szoku byłem, myślałem że tylko ja jestem na tyle nienormalny żeby o tej porze jechać na lotnisko. A warunki do ślizgania były IDEALNE, chyba w życiu tak dobrze mi nie wychodziły ślizgi przednionapędówką:P

Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0