DamianMX6 napisał(a):Z fizycznego punku widzenia synem być raczej nie mogę
Przepraszam, może błędne było założenie moje odnośnie Twojej męskiej płci

W innym przypadku, muszę Cię zmartwić, masz duże prawdopodobieństwo graniczące z pewnością, że jesteś jednak czyimś synem, zarówno z prawnego, biologicznego, jak i fizycznego punktu widzenia

DamianMX6 napisał(a):...niemniej Wankle to ciekawe i zacne silniki, jednakowoż bez przyszłości
Jak pokazało życie, w którym księgowy i ekolog mają więcej do powiedzenia od inżyniera, wszystkie "najzacjniejsze" (JZ, RB, REW) jednostki w historii japońskiej motoryzacji pozostały "bez przyszłości". Tylko co owa "przyszłość" ma do cholery wspólnego z performance'em?

hehe
DamianMX6 napisał(a):Aczkolwiek fajnie że są tacy zapaleńcy jak ty i ciągnął temat mimo przeciwności...
...jakichś przeciwności, poza przewidywanymi, nie zanotowałem.
DamianMX6 napisał(a):i kosztów...
Wszyscy na około, którzy nie mieli do czynienia z budowaniem takiego (najczęściej innego również) samochodu/silnika znają je lepiej od praktyków

Kończąc – mam nadzieję, że będzie kiedyś mi dane stanąć na kreseczce z sąsiad'owym RX'em. Do tej pory ósemek jadących na miarę swojej całkiem ciekawej zewnętrzności, nie spotykano w nadwiślańskim kraju