KIELCE – spotkania regionalne
Witam Panowie,
czy jest ktoś z CK z Mx3 ?
Pozdro!
czy jest ktoś z CK z Mx3 ?
Pozdro!
Leasing samochodów dla firm http://www.twoj-leasing.pl/
- Od: 30 gru 2011, 18:36
- Auto: Mazda Mx3 1.6 16V DOHC '96
Witam wszystkich!!!
Jestem tu od krótkiego czasu i powiem że jest nawet interesująco.
W jakim czasie są jakieś zloty??
Jestem tu od krótkiego czasu i powiem że jest nawet interesująco.
W jakim czasie są jakieś zloty??

pawlak63 napisał(a):dzisiaj między 19 a 19.30
ventylmar napisał(a):jako ze jestem madzią w kielcach, to postaram sie urwać wcześniej z roboty i zajechać około 19.30
MatiCK512 napisał(a):zmiana godziny ! spotkanie o 21:00
To jest niepoważne...
Damian, chodzi Ci o lokalne spotkania czy większe ogólnopolskie?
Jak o lokalne to nie pocieszę Cię.
Bo niestety może to wyglądać jak wyżej.
Spotkanie ustalone (pomijam że w ostatniej chwili) na 19-19:30, człowiek z Sandomierza się pisze że podjedzie o tej porze, a tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy wpada info że spotkanie o 21

Tak że wiesz – możesz się umówić, przyjechać (nikogo nie spotkać) a po powrocie do domu przeczytać że spotkanie odwołane albo przesunięte o 2h
info było o 16:50
! wiec nie gadaj głupot ze w ostatniej chwili!!! wiec zbędny twój komentarz!!! ze skarżyska nie jedzie się dłużej niż 30min . a jak ktoś chce przyjechać to albo śledzi post, albo dzwoni się do innych , jakoś my się dogadaliśmy , ale wiadomo wszystkim się nie dogodzi...

- Od: 20 sie 2011, 14:16
- Auto: Mazda 323F 1.5
MatiCK512 napisał(a):info było o 16:50 ! wiec nie gadaj głupot ze w ostatniej chwili!!!
Oczywiście że w ostatniej chwili.
Nie każdy siedzi na okrągło przy kompie śledząc temat czy czasem komuś nie wpadło do głowy zmienić godziny. Ciężko to zrozumieć? Chyba tak ...
MatiCK512 napisał(a):jak ktoś chce przyjechać to albo śledzi post, albo dzwoni się do innych
No to śledził i napisał że na 19 podjedzie. Masz telefon do ventylmar? A on skąd ma mieć do Ciebie?
Pomyśl trochę zanim następnym razem coś napiszesz.
Wy się dziwicie że mało ludzi przyjeżdża?
Jak jest taka dziecinada to nic dziwnego.
sledząc temat zauważyłem ze na spotach zjawia sie po kilka osób, no ale cóż, tym razem nic z tego nie wyszło, ale nastepnym razem może sie uda,
jakby co to jest moj nr 726712380, jak cos to w przyszły piatek moge przyjechać, tj 27 ale to jeszcze kupa czasu wiec mysle ze sie uda styknać
pozdro
jakby co to jest moj nr 726712380, jak cos to w przyszły piatek moge przyjechać, tj 27 ale to jeszcze kupa czasu wiec mysle ze sie uda styknać
pozdro

- Od: 1 wrz 2011, 22:04
- Auto: XEDOS 9 2.5 V6 KL-ZE
panowie po co te spiny:) teraz jak ktos bedzie dawal post o spotkaniu o danej godzinie to niech tez podaje swoj numer, a osoby zainteresowane najlepiej jakby zawsze z 2-3h przed spotkaniem upewnily sie czy to dalej aktualne:) uwazam ze to wiele nie kosztuje
a
dwa mozemy zrobic temat z kontaktami i ja w razie mozliwosci bede smsem powiadamiac osoby ktore sie zglosily do przyjazdu o jakis zmianach itd.
pozdrawiam
dwa mozemy zrobic temat z kontaktami i ja w razie mozliwosci bede smsem powiadamiac osoby ktore sie zglosily do przyjazdu o jakis zmianach itd.
pozdrawiam
- Od: 11 wrz 2011, 17:41
- Auto: Mazda 323F GT 2.0 V6 KF 95'
MatiCK512 napisał(a):niektórzy nie potrafią tego zrozumieć
Potrafisz odpowiedzieć na zadane pytanie (rozumiesz je chociaż?)?
Grzyby napisał(a):No to śledził i napisał że na 19 podjedzie. Masz telefon do ventylmar? A on skąd ma mieć do Ciebie?
Jak nie, to sam przestań wypisywać głupoty.
MatiCK512 napisał(a):zbędna jest moja dyskusja z Tobą
Masz rację. Szkoda klawiatury.
bo przy organizowaniu spota powinien organizator podać swój numer tel. czas, miejsce, godzinę i chętne osoby też niech podadzą numery wtedy jak coś się zmieni godzina miejsce to wtedy organizator wyśle smsa zadzwoni ze zmiana planów i będzie po sprawie.

Panowie, taka jest prawda, że ustalając termin i godzinę spotkania nie zmieniamy tego na "ostatnią chwilę". Rozumiem, że dla Was 16:30 to dobra godzina na zmianę, ale nie każdy sprawdza forum w telefonie, lub siedzi na kompie cały czas. Poza tym niektórzy na pewną mają napięty grafik i muszą wcześniej zaplanować sobie wolną chwilę na spotkanie 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
No właśnie.
Ostatnio Kielce miały 12km na spotkanie i nie dotarł nikt poza Pawłem (jeden uratował wasz honor).
My jakoś potrafiliśmy jechać 50km żeby się zawieść na frekwencji – zresztą nie pierwszy raz.
Chętny jest zawsze każdy ale jakoś tego nie widać.
Ostatnio Kielce miały 12km na spotkanie i nie dotarł nikt poza Pawłem (jeden uratował wasz honor).
My jakoś potrafiliśmy jechać 50km żeby się zawieść na frekwencji – zresztą nie pierwszy raz.
Chętny jest zawsze każdy ale jakoś tego nie widać.
Tutaj chodzi o pasję ...
- Od: 23 sie 2011, 16:20
- Auto: Mazda 323F BA
1,5 88KM
1997r.
Panowie aż tak mało popularna jest Mazda 323F/Mx3 w CK?
Szkoda, bo myślałem, że więcej osób przybywa na spotkania
Może jednak i ja się kiedyś wybiorę moją nowo zakupioną mx
Pozdro!
Szkoda, bo myślałem, że więcej osób przybywa na spotkania
Może jednak i ja się kiedyś wybiorę moją nowo zakupioną mx
Pozdro!
Leasing samochodów dla firm http://www.twoj-leasing.pl/
- Od: 30 gru 2011, 18:36
- Auto: Mazda Mx3 1.6 16V DOHC '96
i to jest podejście może kiedyś się wybiorę...... o to chodzi ze jak przyjedziesz będzie nas więcej to inaczej spotkania będą wyglądać jak na razie to mati ja i paweł się dogadujemy i się spotykamy na bieżąco... moim zdaniem jak ktoś chce to znajdzie godzinę dwie na spotkanie np co piątek spotykamy się na parkingu koło tele pizzy na realu a nie na lukoilu jak inni maniacy motoryzacji.... wiec zapraszamy piatek godzina 20:00 mój telefon 883 861 212 Zbyszek
- Od: 24 sie 2011, 23:50
- Auto: Mazda 323f 1.6 16v
Podejście ludzie mają zaje***te.
Jak tak dalej pójdzie to nigdy się nie zbierzemy na większym spocie.
W CK znam trzech chłopaków którzy kręcą temat (MatiCK512, lisek0708 i pawlak63) a w O-cu poza mną jest jeden kolega (Michał88).
Dla mnie to porażka.
Jak tak dalej pójdzie to nigdy się nie zbierzemy na większym spocie.
W CK znam trzech chłopaków którzy kręcą temat (MatiCK512, lisek0708 i pawlak63) a w O-cu poza mną jest jeden kolega (Michał88).
Dla mnie to porażka.
Tutaj chodzi o pasję ...
- Od: 23 sie 2011, 16:20
- Auto: Mazda 323F BA
1,5 88KM
1997r.