Pada śnieg, he
a u mnie dalej mokrym deszczem 
- Od: 14 wrz 2006, 08:48
- Auto: Była Mazda mx3, jest Alfa Romeo 156
nemi napisał(a):Grafit napisał(a):Czego się spodziewać po kierowcy Forda w kapeluszu
Po pierwsze nie w kapeluszu. Po drugie ulżyło? Poczułeś się lepszy?
Przecież żart to był... zawsze mi sie wydawałeś osobą z poczuciem humoru...

Grafit napisał(a):zawsze mi sie wydawałeś osobą z poczuciem humoru...
Ja!? Nigdy w życiu nie zdarzyło mi się mieć poczucia humoru i nawet nie wiem jak to jest. Śnieg mnie wk..., deszcz mnie wk..., pogoda pochmurna mnie wk... i słońce niestety też. Jestem ponury jak grabarz, spięty jak saper i w swoim CV chwalę się byciem prezesem Klubu Ponurego Buca.
Bardzo mnie też zastanawia fakt, że samochód wg. niektórych stanowi o człowieku. Dziwne.
nemi napisał(a):Ja!? Nigdy w życiu nie zdarzyło mi się mieć poczucia humoru i nawet nie wiem jak to jest. Śnieg mnie wk..., deszcz mnie wk..., pogoda pochmurna mnie wk... i słońce niestety też. Jestem ponury jak grabarz, spięty jak saper i w swoim CV chwalę się byciem prezesem Klubu Ponurego Buca.
Czyli już ok?
nemi napisał(a):Bardzo mnie też zastanawia fakt, że samochód wg. niektórych stanowi o człowieku. Dziwne.
Też żart... Bez stereotypów i heurystyki
Ostatnio edytowano 17 sty 2012, 14:05 przez Grafit, łącznie edytowano 2 razy
Grafit napisał(a):Czyli już ok?
A było nie ok?
nemi napisał(a):Bardzo mnie też zastanawia fakt, że samochód wg. niektórych stanowi o człowieku. Dziwne.
...mam samochód taki, jak jest mi potrzebny i na jaki mnie było stać. Ja z takiego auta mogę wyczytać to, że właściciel takiego samochodu ma dziecko/dzieci i ma kiepską sytuację materialną, skoro kupuje używane auto za skromne x0.000 zł z małym, ekonomicznym silnikiem. Ale czemu od razu jest dziadkiem?
nemi napisał(a):Jestem ponury jak grabarz, spięty jak saper i w swoim CV chwalę się byciem prezesem Klubu Ponurego Buca.
no i masz fajny telefon z dostępem do internetu
dziś rano pisałem posta i go wciełło
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
radzi89 napisał(a):a u mnie dalej mokrym deszczem
dobry koń i po błocie pociągnie
a ja wczoraj testowałem śnieg w Bieszczadach:
zaspa nr1 – czas ok 30min

zaspa nr2 – 40min

dobrze że byłem z kumplem i mieliśmy łopatę (trzyma w prawej ręce

ja wyglądałem jeszcze gorzej
jutro z rana jadę dalej na podboje

s i w y napisał(a):z tej drugiej wyjechałeś?
noo baaa
w drugiej podkopałem tylko przód, okazuje się iż tył jest za lekki aby wyciągnąć... ale jeśli nic nie blokuje pod przodem i auto stoi no kołach a nie wisi to da rade pojechać
Radex napisał(a):ja sobie kiedyś kupiłem saperkę i zawsze wożę ze sobą
aukcję sobie zapisałem, jak dostane wypłatę (zaległą za październik) to kupię
na allegro jest dużo różnych badziewi lepszych i gorszych dlatego najbezpieczniej chyba kupić coś z demobilu. bundeswehry czy coś.
u tego gościa zawsze brałem takie rzeczy ale teraz nie widzę u niego saperki z BW
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=5378233
u tego gościa zawsze brałem takie rzeczy ale teraz nie widzę u niego saperki z BW

5:01 pięknie się wbił 
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Niech zima już ucieka sobie 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.