BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
to zima zawsze jest tym okresem posuchy kto ja przetrwa i znajdzie czas na spoty to będzie regularnie wpadał
Dziouchy czasem muszą do kosmetyczki iść się wygadać jaki to facet nie dobry, a pani spod trójki zrobiła sobie cycki. Facet wpada na spot ponarzeka na samochód (albo go pochwali) i popatrzy jak inny wsadził nowe felgi i życie się toczy 
911mc napisał(a): Z tego co słyszałem to 2 lata temu było dosłownie garstka osób uczęszczających na spoty. Także jest git moim zdaniem
Co do tej garstki to pamiętam czasy gdy jeszcze na pb się spotykaliśmy (3-4lata temu) na lotnisku i znowu taka garstka to nasza nie była
a jak teraz ktoś mi pisze ze pobył rok lub 2 trochę na zloty pojeździł i pisze ze "kto ma wpaść raz a później pół roku cisza, to lepiej niech się nie pokazuje w ogóle, takie moje zdanie". to trochę smutno mi się robi
Moim osobistym zdaniem gdym miał możliwość to bym co weekend przyjeżdżał, ale niestety co roku wyjeżdżam na trochę i jeśli po powrocie mam już na zloty nie przyjeżdżać to trochę to dziwne
PS: Ale póki co to przyjeżdżam co zlot w miarę możliwości z resztą jak ktoś raz przyjedzie to i następnym razem tez wpadnie, bo jak można do nas nie przyjeżdżać POWIEDZCIE MI
Ale co do tego jednego wpadnięcia na zlot to się zgadzam z Tobą cbr, ale tez rozumiem małe przerwy w zlotach, bo życie różne nam psikusy sprawia. a tych co raz byli to ich strata jak Justyśka mówiła

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA
- Od: 13 gru 2008, 00:31
- Auto: Mazda 6 GG
Chaty napisał(a):Michał, ale dostęp do neta będziesz miał i na forum chyba możesz się dalej udzielać
może i tak chociaż sam nie wiem jak to wyjdzie z netem
z resztą chodziło mi bardziej o bywanie na zlotach
Ale dobra już o tym nie piszmy lepiej
Przyjeżdżajmy wszyscy na zloty i tyle
we wtorek ze Zby... wpadnę na zlocik cbr

Michał_1987 ale to się Ciebie nie tyczyło, bo Ty się ładnie udzielasz i przyjeżdzasz na spoty, jak wyjedziesz, to nic się nie stanie, poczekamy na Ciebie na pewno, więc się nie smutaj
chodziło bardziej o takie osoby, które zgłaszają przyjęcie do regionu, przyjmujesz ich i zero kontaktu, widmo na liście, ale jak pisałam wyżej to ich strata i wybór
ależ się powtarzam.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Michał chodziło mi tak jak Justyna pisała, nie tyczyło się to taki wypadków jak mówisz, że jestem, jestem, jestem, a później wyjeżdżam na jakiś czas i tyle. Ale ty wrócisz do nas, mam nadzieje. Tylko ktoś raz zajechał, postał, posłuchał, na forum zero odzewu, nawet nie wiadomo kto to był, później już nie zajedzie bo nie chce się wole wypić piwo w domu jak co wieczór. Wiadomo są sprawy ważniejsze. Ale jak ktoś ma lenia i raz się zmotywował to niech lepiej wypije i tego jednego wieczoru też piwo 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Seraf napisał(a):Facet wpada na spot ponarzeka na samochód (albo go pochwali) i popatrzy jak inny wsadził nowe felgi i życie się toczy
ewentualnie żarówki pomoże wymienić

- Od: 18 lis 2011, 11:16
- Auto: MX 3 EC K8 '94
Renault Megane III TOM TOM Edition 1.6 16v 110KM '11
Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
cbr napisał(a):Święte słowa, a ktoś jak ma przyjechać tylko raz, a później pół roku cisza, to lepiej niech się nie pokazuje w ogóle, takie moje zdanie. No chyba, że przyjedzie po poradę techniczną to co innego, w końcu jak umiemy to pomożemy.
Takie słowa chyba w ogóle nie powinny ujrzeć światła dziennego, tym bardziej od "przedstawiciela regionu". Po pierwsze uraziły kilka osób a po drugie zraża nowych mazdowiczów. Moim zdaniem trzeba przyjechać i przekonać się jak jest, ale nie każdemu musi przypaść do gustu. Osobiście też mnie uraziło bo jak mieszkałem w Białymstoku to przyjeżdżałem praktycznie co 2 tyg. Teraz z racji odległości przyjeżdżam jak tylko jestem w Polsce czyli rzadko. Każda osoba powinna być mile widziana nawet jeśli jest to jednorazowy przyjazd nie róbcie z siebie "elitarnej zamkniętej grupy" bo to jest śmieszne.
911mc napisał(a):Z tego co widać to i tak nasze grono powiększa się bardzo szybkim tempie. Z tego co słyszałem to 2 lata temu było dosłownie garstka osób uczęszczających na spoty. Także jest git moim zdaniem
Tu poprę Michała, bo też pamiętam spotkania pod PB i była też spora ekipa, zaryzykuję stwierdzenie, że wtedy więcej osób przyjeżdżało, ale od tego czasu (z mojej perspektywy) skład Podlaski przeszedł spore przetasowanie
cbr napisał(a):...Tylko ktoś raz zajechał, postał, posłuchał, na forum zero odzewu, nawet nie wiadomo kto to był, później już nie zajedzie bo nie chce się wole wypić piwo w domu jak co wieczór. Wiadomo są sprawy ważniejsze. Ale jak ktoś ma lenia i raz się zmotywował to niech lepiej wypije i tego jednego wieczoru też piwo
Tego już nie będę komentował. Nie miałem przyjemności poznać cbr ale chyba powinieneś się zastanowić nad swoimi słowami tym bardziej jako przedstawiciel. Z tej perspektywy ja następnym razem zastanowię się nad tym piwkiem
tyr_s napisał(a):Osobiście też mnie uraziło bo jak mieszkałem w Białymstoku to przyjeżdżałem praktycznie co 2 tyg. Teraz z racji odległości przyjeżdżam jak tylko jestem w Polsce czyli rzadko.
Co do odległości to mam do Białego 25km
Z resztą miła jest atmosfera i w ogóle
Lepiej porozmawiajmy o naszych spotkaniach modach podczas zlotów itp.
Przestańmy pisać kto ile razy wpada i takie tam.
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH NA NASZE ZLOTY
PS zarówno 1-razowo
Na najbliższy spot postaram się wpaść z nowym fanem mazdy
Kiedyś często fotki na zlotach robiliśmy

Michał_1987 napisał(a):
Na najbliższy spot postaram się wpaść z nowym fanem mazdya zarówno kumplem z gimnazjum ze starych lat. Może ktoś ma jakiś fajny aparat to byśmy fotki porobili co wy na to ?
Kiedyś często fotki na zlotach robiliśmy
Mogę zabrać lustrzankę, ale nie obiecuje że fotki wyjdą jakieś cudowne:D:D

- Od: 18 lis 2011, 11:16
- Auto: MX 3 EC K8 '94
Renault Megane III TOM TOM Edition 1.6 16v 110KM '11
Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
devilsgift napisał(a):Mogę zabrać lustrzankę, ale nie obiecuje że fotki wyjdą jakieś cudowne:D:D
O to super wiec postaram się autko trochę ogarnąć a nie jak zwykle brudnym wpadam
chyba ze będzie padać tak jak dzisiaj
Więc Michał bierz aparat. pozdrp.

tyr_s napisał(a):Tego już nie będę komentował. Nie miałem przyjemności poznać cbr ale chyba powinieneś się zastanowić nad swoimi słowami tym bardziej jako przedstawiciel. Z tej perspektywy ja następnym razem zastanowię się nad tym piwkiem
Nie będziesz komentował, a skomentowałeś. Jedno wyklucza drugie. Nikt Cię nie zmusza do przyjechania na siłe, skoro nie chcesz i wolisz piwko, niż Nasze sympatyczne towarzystwo, Twój wybór, ale też nie oceniaj osoby, skoro nie znasz. Uroziło Cię? hmm ciekawe, które konretne słowa Cię uraziły, bo nie widze ani słów obrażliwych Twojej osoby ani nic. Nie wiem czy zauważyłeś, ale żadnej osoby nie uraziły, a podpisujesz się pod większością. I każda osoba jest mile widziana, tam nigdzie nie jest napisane, że tak nie jest. Chyba nie zrozumiałeś tej wiadomości. Jeśli aż tak bardzo Cię uraziliśmy i inne osoby, to przepraszamy
Paweł chce aktywować uczestników forum, na pewno nie obrażać kogoś i zmuszać do czegokolwiek i nie ma złych intencji, to przykre, że niektórzy odbierają to zupełnie inaczej.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Justyśka napisał(a):Paweł chce aktywować uczestników forum, na pewno nie obrażać kogoś i zmuszać do czegokolwiek i nie ma złych intencji, to przykre, że niektórzy odbierają to zupełnie inaczej.
Bardzo dobry pomysł
odnośnie aktywacji
Chociaż na początku trochę inaczej to zrozumiałem ale już chyba wszyscy wiemy o co chodzi
Nie ma to jak rozmowa i wszystko się wyjaśnia
pozdrówka i szerokości wszystkim.
<zima> <zima> pada śnieg może na zlocie na lotnisko pojedziemy fotki porobić lub do Branickich czy tak gdzieś co wy na to ?

Ja jestem za. Fajny pomysł 
tyr_s nie będę z tobą polemizował, po pierwsze dlatego, że nie znam Cie osobiście, po drugie widziałem od 8 miesięcy dwa twoje posty, po trzecie życie mnie już nauczyło, że niektóre słowa lepiej przemilczeć.
Bywałeś na spotach, niech będzie, ale odkąd nie możesz być (odległość, pobyt za granicą), to nie możesz napisałem i o takiej sytuacji, że jest ok.
To co, że jestem PR regionu, nie mogę mieć już własnego zdania i mówić jego głośno? Jeżeli kogoś to zabolało to i dobrze, może weźmie je do siebie. A dla tych osób co zamarły, powiem tylko tyle, że aby przypomniały czasem o sobie na forum.
Ja czy ktoś inny nie zmusimy nikogo do przyjeżdżania na spoty, integrowania się, do tego są potrzebne chęci i czas. Jeżeli ktoś nie ma tego ani tego, nie spodoba mu się towarzystwo to do niego były skierowane moje słowa.
Tyle z mojej strony i dla mnie ten temat jest skończony,
Niedziela godzina 12 mini spot w alfie jeżeli ktoś jest chętny, będę ja i Kamil na 100% bo mamy coś do zrobienia
Bywałeś na spotach, niech będzie, ale odkąd nie możesz być (odległość, pobyt za granicą), to nie możesz napisałem i o takiej sytuacji, że jest ok.
To co, że jestem PR regionu, nie mogę mieć już własnego zdania i mówić jego głośno? Jeżeli kogoś to zabolało to i dobrze, może weźmie je do siebie. A dla tych osób co zamarły, powiem tylko tyle, że aby przypomniały czasem o sobie na forum.
Ja czy ktoś inny nie zmusimy nikogo do przyjeżdżania na spoty, integrowania się, do tego są potrzebne chęci i czas. Jeżeli ktoś nie ma tego ani tego, nie spodoba mu się towarzystwo to do niego były skierowane moje słowa.
Tyle z mojej strony i dla mnie ten temat jest skończony,
Niedziela godzina 12 mini spot w alfie jeżeli ktoś jest chętny, będę ja i Kamil na 100% bo mamy coś do zrobienia
-
2+2=5
Będę miał przy sobie 
-
2+2=5
Mowicie niedziela i alfa. To powinienem juz wstac, wiec jak nie zapomne to rowniez pojawie sie.
devilsgift, dziewczyna ze srebrnej MX5 jest na forum od dwoch i pol roku. Przyjezdzala inna mazda wczesniej, a teraz inna. Rzadko ma czas, wiec rzadko jest na spotach. Tak sprecowalem, gdyz napisales, ze byla pierwszy raz, a to nieprawda. Po prostu za krotko jestes z nami i masz prawo nie wiedziec o tym.
devilsgift, dziewczyna ze srebrnej MX5 jest na forum od dwoch i pol roku. Przyjezdzala inna mazda wczesniej, a teraz inna. Rzadko ma czas, wiec rzadko jest na spotach. Tak sprecowalem, gdyz napisales, ze byla pierwszy raz, a to nieprawda. Po prostu za krotko jestes z nami i masz prawo nie wiedziec o tym.
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport