Radex napisał(a):język znam dobrze, choć brak mi praktyki, ale pewnie po miesiącu bym się rozkręcił
tez tak kiedys myslalem....
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):język znam dobrze, choć brak mi praktyki, ale pewnie po miesiącu bym się rozkręcił
radar88 napisał(a):Dał by radę chłopak, ja tu przyjechałem goły co do języka a teraz jako tako się komunikuję
karol napisał(a):Glowasiak o kim mowa?
glowasiek napisał(a):a jak nie to zawsze mozna ich polskiego nauczyc no nie
mooks napisał(a):Witam wszystkich Wyspiarzy
ps. ladniutka...![]()
mooks napisał(a):A kierunki jak chcesz usunąć z błotnika to jedyna droga na lusterka zamontować sadzę że w każdym kraju jest obowiązek ich posiadania.
radar88 napisał(a):I zabrać dwóch plakietek – – prezes śląska + zastępca szeryfa UKNo i szprechaj pod ENG bez tego nici...nawet n nici mogą nie przyjąć...
pawel1978 napisał(a):Ty już nie szukaj zastępcy szeryfa. Jeden wystarczy (JA). Że nie bywam ostatnio na spotkach nie oznacza że zrezygnowałem.![]()
karol napisał(a):Wojtek ty moze wiesz jak to jest z tymi kierunkami![]()
mooks napisał(a):kierunki jak chcesz usunąć z błotnika to jedyna droga na lusterka zamontować
zielony110 napisał(a):Jezeli wywalisz je z blotnika to musisz miec jakies zastepcze bo inaczej MOT oblejesz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd