tco_tm napisał(a):gdzie jakość jego wykonania można uznać za słabą?
Tandetny plastik, szczególnie z tyłu. Niewiele lepszy od tego w SGS. SGS+ jest taki sam jak SGS+ więc tam nie doszukuj się różnić w budowie.
Już pisałem o amoledzie... nie każdemu ten wyświetlacz odpowiada. Jego szczególna wada to bardzo nienaturalne podkolorowanie obrazu. Mnie się to podoba. Wygląda żywo... Ale są ludzie, którzy wolą bardziej naturalny obraz.
tco_tm napisał(a):Miałem te wszystkie telefony jednocześnie w ręku, nie mówię więc o odczuciach na podstawie tabelek i testów na youtube.
A myślisz, że ja się opieram na tabelkach? Zanim się wypowiem to staram się pobawić telefonem... a mam do tego możliwości. Czekam właśnie na zmacanie przez dłuższą chwilę RAZR.
tco_tm napisał(a):Chwalisz motorolę m., ale biorąc ją do ręki razem z SGS2, co trzeba powiedzieć o jej luźnym tylnym panelu i klawiaturze (zasadniczo jestem fanem) wykonanej z opakowań po jogurtach?
Chyba jaja sobie robisz
Gdzie ty tu widzisz luźny panel?

tco_tm napisał(a):sam dałem złotówkę
No to Panie... to lekko zmienia postać rzeczy. W sklepie SGS2 kosztuje obecnie prawie 2kzl... Serio trudno dać taką kasę i nie wymagać solidniejszej obudowy skoro konkurencja ją daje. Każdy z tych telefonów ma swoje plusy i minusy. Samsung jak już pisałem nadrabia wydajnością no i tym 4.2 super amoledem. Ale tak jak pisałem... nie każdy lubi amoleda. Są też ludzie, którzy nie trawią pokrowców. W takim wypadku chyba lepiej odpuść super wyświetlacz dla odrobiny solidności w obudowie. Szczególnie jak mamy wydać ponad 1,5kzł...
Chociaż jak chcieli samsungowcy, to się postarali w wykonaniu obudowy... popatrz na wykonanie serii Wave...
Sam bym kupił SGS2... tak swoją drogą, bo zakochałem się chyba w amoledach... No ale staram się patrzeć obiektywnie na konkurencyjne produkty, które są lepsze w kwestiach gdzie SGS2 jest słabszy.
Nie ma idealnych słuchawek.
TCO... ty fanboy'u