noxes napisał(a):no tak zapomnialem ze "klubowicze" to wszech wiedzace spoleczenstwo i musi kazdemu doje..ac bo oni wszystko najlepiej wiedza.
W co drugim PW takie dostaję
www.mazdaspeed.pl
noxes napisał(a):no tak zapomnialem ze "klubowicze" to wszech wiedzace spoleczenstwo i musi kazdemu doje..ac bo oni wszystko najlepiej wiedza.
dirtracer napisał(a):kyluz napisał(a):ps. Wy też macie taki dzwięk jak odkręcicie korek wlewu jakby potwór ze studni?
u mnie woła "wlej zupyyyy"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don Corleone napisał(a):noxes napisał(a):no tak zapomnialem ze "klubowicze" to wszech wiedzace spoleczenstwo i musi kazdemu doje..ac bo oni wszystko najlepiej wiedza.
W co drugim PW takie dostaję
dirtracer napisał(a):
Radex napisał(a): mi tam rośnie więcej![]()
.
taa chyba troche inny organ i przy innym ćwiczeniu –>![]()
nemi napisał(a): dasiu napisał(a):nemi – może w gronowie małym na śląsku wyszło to z mody po tym jak pan kazik zamontował to do swojej 30'tki polecam sie wybrać do japoni i zobaczyć jak tam ulice są oświetlone nie przez lampy a przez neony
Nie wiem jak jest w Gronowie Małym, bo od pewnego czasu mieszkam w sporych miastach i naprawdę nawet nie pamiętam kiedy widziałem auto z jakimiś neonami, świecącymi wentylami itp. Wciąż modne jest oświetlanie wnętrza (nóg), ale to chyba trochę co innego.
Zazdroszczę, że podziwiałeś własnymi oczami ulice w Japonii. Jednakowoż śmiem twierdzić, że jeśli coś jest modne w jakimś kraju, to tak samo nie będzie postrzegane u nas. Jakoś u nas nie ma mody na 30-letnie lolitki, wszechobecną mangę etc. U nas podświetlenie po prostu się nie przyjęło, rzadko komu udaje się to zrobić ze smakiem i najczęściej wygląda to śmiesznie, bo tuningowane są stare trupy.
Skoro Tobie się to podoba, to nie rozumiem czemu potrzebujesz jeszcze potwierdzenia na jakimś forum. Zakładaj gdzie chcesz, ile chcesz i czuj się z tym świetnie. Jak dla mnie możesz mieć diodę nawet w odbycie i nie powinno Cię obchodzić co o tym myślę ja czy ktokolwiek inny – to będzie tylko mój problem, nie Twój.
Sprzedam skrzynię JBL 1000W (Wszystkie Mazdy)
michi napisał(a):Witam,
więcej info jak i foto tutaj http://www.youtube.com/watch?v=e1WCTmAe ... er&list=UL
Dla Mazdaspeed cena oczywiście do negocjacji
Pozdrawiam,
michi
nemi napisał(a):Jak dla mnie możesz mieć diodę nawet w odbycie i nie powinno Cię obchodzić co o tym myślę ja czy ktokolwiek inny
Radex napisał(a):tu jest temat o odkurzaczach samochodowych:
viewtopic.php?f=329&t=92757&hilit=odkurzacz+samochodowy
dirtracer napisał(a):ktoś tu lubi konikimam jednego takiego pod ręką, ogier niesamowity, nie do zajechania
Gib napisał(a):To już niech zostanie pod ręką
Don Corleone napisał(a):k-pako napisał(a):Nie piszemy posta pod postem
Wy mości Panie nie piszecie. My Moderator III Łaskawy, miłościwy władca tegoż działu mamy taką możliwość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości