Tak więc chciałem przedstawić moją Mazde 323f BA 1.8, 95rok. Jestem pierwszym właścicielem w PL, posiadam ją od maja 2010r. Na wyposażeniu Madzia posiada klime, 4 elektryczne szyby i lusterka, dwie poduszki, pakiecik GT łezki progowe, chlapacze, dokładka przedniego zderzaka nie z GT taka już była. Jak dotychczas Madzia sprawuje się bezproblemowo. Zmiany które dotychczas dokonałem to przeróbka wydechu, ksenon 6000k, białe postojówki. Założona instalacja gazowa BRC. Na wiosne 2012 planuje glebę i alu 17cali;) A oto fotki zaraz po zakupie;)
Parę fotek z przeróbki wydechu.
Wnętrze mojej Madzi.
Ksenonik;)
No i Grudzień 2011r
Prosze o ocenę:)
Ostatnio edytowano 10 mar 2013, 23:10 przez Rafał_, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Poprawienie tytułu na zgodny z regulaminem
Pierwszy raz widzę taką przednią dokładkę, ale szczerze mówiąc bardzo mi się podoba Gorzej już z wydechem, ale to kwestia gustu, bo ja lubię serię, z ew. jakąś małą inną końcówką wydechu. Ogólnie bardzo mi się podoba, no i wiadomo, czerwona – najszybsza xD
Na fotkach tak wygląda ten wydech, w realu nie jest źle mi się podoba;P, jak na pierwszą przeróbke wydechu nie wyszło to najgorzej. Widuje na drogach gorsze przeróbki. Miałem kupić cały tłumnik, z podwójnymi końcówkami na allegro, ale to mnie wyniesło na połowę. pozdro
No, no dokładka super!!! Autko ładne, zadbane. Widzę też podkładki pod rejestrację klubu 323... Zobaczymy jak będzie wyglądać z glebą oraz felgami. Czekamy...
Ogólnie piękny egzemplarz ale moja mała uwaga do wydechu: gdyby kominy były proste, a nie wygięte do góry wyglądałoby to lepiej, aczkolwiek wierzę że na żywo wygląda to atrakcyjnie.
Mała aktualizajca tematu dawno mnie tu nie było. Madzia dostała żółte halogeny, no i wkóńcu siedzi już niżej na apexach -40mm. Na sezon 2013 wpada biała felga 17" i opony Yokohama S drive 205 45 17 i Czerwone nakręteczki D1 spec.
Moje aluski na sezon 2013
Takie foto jeszcze bez springów mała przymiareczka.
Tak Madzia wygląda na springach
Sorki za jakoś fotek ale to z tela, teraz cierpliwie czekam na założenie alu 17", no i poszukuję rozpórkę przednią ori Gt jakby ktoś miał na sell to pisać pozdro