Tutaj się witamy
Witam! Od kwietnia stałem się posiadaczem Mazdy 3 Mz-CD. I przyznam się bez bicia, że to jest świetne autko
. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Mazdy
.
-
majker
Witam wszystkich forumowiczów
od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem już drugiej efki
, pozdrowienia dla wszystkich fanów mazdziorek
-
sudii
Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów i sympatyków Mazdy. Forum przeglądam od dwóch lat i bez wazeliny muszę przyznać, że prezentuje naprawdę wysoki poziom. Duży ukłon w stronę moderatorów i stałych użytkowników, szacunek dla Jaksy.
Jestem posiadaczem mazdy 626 gf 1,8 r.prod. 2000, pierwsza rejestracja marzec 2001. Przyprowadziłem ją sobie w 2009 osobiście z Berlina i generalnie jestem z niej zadowolony.
Jako, że auto jest już niemłode, trapi je parę drobnych usterek, o których zamierzam napisać na Forum.
Jestem posiadaczem mazdy 626 gf 1,8 r.prod. 2000, pierwsza rejestracja marzec 2001. Przyprowadziłem ją sobie w 2009 osobiście z Berlina i generalnie jestem z niej zadowolony.
Jako, że auto jest już niemłode, trapi je parę drobnych usterek, o których zamierzam napisać na Forum.
- Od: 8 sty 2012, 16:34
Witam forumowiczów
Od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnej Mazdy 626 gf '99.
Od dłuższego czasu odwiedzam to forum i okazuje się bardzo przydatne a wszystkie porady bardzo rzetelne
Pozdrawiam
Od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnej Mazdy 626 gf '99.
Od dłuższego czasu odwiedzam to forum i okazuje się bardzo przydatne a wszystkie porady bardzo rzetelne
Pozdrawiam
- Od: 8 sty 2012, 21:45
- Auto: Mazda 626GF '99 2.0 DITD
Z małym opóźnieniem, witam szczęśliwych i tak jak ja, mniej szczęśliwych posiadaczy Mazd! 
-
paszeko07
Cześć wszystkim, właśnie w tym tygodniu stałem się szczęśliwym(?) posiadaczem Mazdy 6 2002r w błękitnym kombiaczku z 2 litrowym silnikiem w benzynce
Przesiadłem się z Almery n15 z 98 roku. Jak wrócę do domu to zaprezentuje wam wstępne fotki i mały opis Madzi
Pozdrawiam Szyman!

- Od: 10 sty 2012, 08:14
- Auto: Mazda 6 GG 2004 2.0 benz
Witam wszystkich KLUBOWICZOW
Posiadam Mazde 626 v6 2.5 LPG 94r
Niezla 18-tka
Pozdrowienia dla wszystkich
Posiadam Mazde 626 v6 2.5 LPG 94r
Niezla 18-tka
Pozdrowienia dla wszystkich
-
vasyl126
Witam,
Tak naprawdę to nie ja jestem użytkownikiem mazdy, lecz mój ojciec. Tym niemniej ja jestem od utrzymywania auta w stanie do jazdy. Stąd moje zainteresowanie Szacownym Forum.
Mam sporo doświadczenia – jak na amatora – z naprawami aut (miałem kilka staroci, stąd...) i mam nadzieję niecoinformacji do tego forum dodać.
pozdrawiam serdecznie
Bartek
Tak naprawdę to nie ja jestem użytkownikiem mazdy, lecz mój ojciec. Tym niemniej ja jestem od utrzymywania auta w stanie do jazdy. Stąd moje zainteresowanie Szacownym Forum.
Mam sporo doświadczenia – jak na amatora – z naprawami aut (miałem kilka staroci, stąd...) i mam nadzieję niecoinformacji do tego forum dodać.
pozdrawiam serdecznie
Bartek
- Od: 10 sty 2012, 10:27
Witam wszystkich użytkowników ;–)
Dołączyłem do Waszego Zacnego Grona z "powodu" kupna Madzi.
Salonowa, nówka funkiel nie śmigana: Mazda 3 BL 1.6 DE Advance Plus. Jutro odbiór. Przy sprzyjającej pogodzie zrobię parę zdjęć.
Auto od dealera: Sande Auto AS, Bergen, Norway
Pozdrawiam ciepło.
Dołączyłem do Waszego Zacnego Grona z "powodu" kupna Madzi.
Auto od dealera: Sande Auto AS, Bergen, Norway
Pozdrawiam ciepło.
"Myślenie nie jest łatwe, ale można się do niego przyzwyczaić" -K. Puchatek
Vi sees på veien! Zoom-Zoom

Vi sees på veien! Zoom-Zoom

- Od: 9 sty 2012, 21:01
- Auto: Mazda 3 BL 1.6 MZ-CD Advance Plus '12
Witam wszystkich forumowiczów 
Jestem kierowcą od kilkunastu dni, ciężko pracowałem, żeby uzbierać na samochód i od jakiegoś czasu po prostu zakochałem się w MX-3, więc dlatego postanowiłem tutaj dołączyć aby uczyć się i poznać jak najwięcej informacji a może i mi uda się coś komuś doradzić
Pozdrawiam
Jestem kierowcą od kilkunastu dni, ciężko pracowałem, żeby uzbierać na samochód i od jakiegoś czasu po prostu zakochałem się w MX-3, więc dlatego postanowiłem tutaj dołączyć aby uczyć się i poznać jak najwięcej informacji a może i mi uda się coś komuś doradzić
Pozdrawiam
- Od: 4 sty 2012, 21:27
- Auto: Mazda MX-3 1,6 1994
Witam wszystkich
jeżdże mazdami juz pare lat moje modele 323f 1.8 r91|(juz na złomie); 626sedan 1.8 r97(obecny);
oraz b2000 (hobbistyczny)
jeżdże mazdami juz pare lat moje modele 323f 1.8 r91|(juz na złomie); 626sedan 1.8 r97(obecny);
oraz b2000 (hobbistyczny)
-
endriu84p
Witam wszystkich, z lekkim poślizgiem ale wskakuje w do tego działu również i ja, nie wiem czemu mnie tu jeszcze nie bylo:)
Mam na imie Bartek pseudo gandi, jestem posiadaczem Mazdy 323f BA 2.5 V6 KL-DE
Pozdrawiam wszystkich fanów 4 kolek.
Mam na imie Bartek pseudo gandi, jestem posiadaczem Mazdy 323f BA 2.5 V6 KL-DE
Pozdrawiam wszystkich fanów 4 kolek.

- Od: 15 sie 2010, 23:38
- Auto: Mazda 323f '94 2.5 V6 KL-DE