Kupiłem sobie książkę w polskiej księgarni w formacie na Kindle. Wysłałem go na swój adres mailem do Amazonu i problem pojawił się taki, że nie mam 3G w czytniku ani nie mam dostępu do WiFi w tej chwili. Zrobiłem więc na telefonie access point, podłączyłem się czytnikiem do swojej nowo utworzonej sieci i wszystko pięknie ściągnęło się na czytnik
Telefony komórkowe
Powiem Wam, że od dziś jestem zadowolony z Androida jeszcze bardziej niż byłem do tej pory!
Kupiłem sobie książkę w polskiej księgarni w formacie na Kindle. Wysłałem go na swój adres mailem do Amazonu i problem pojawił się taki, że nie mam 3G w czytniku ani nie mam dostępu do WiFi w tej chwili. Zrobiłem więc na telefonie access point, podłączyłem się czytnikiem do swojej nowo utworzonej sieci i wszystko pięknie ściągnęło się na czytnik
. I wszystko w taki łatwy sposób. Bajka. Będzie co czytać w drodze z roboty
.
Barthez napisał(a):wczoraj wieczorem po 16 dniach podłączyłem telefon do ładowarki. Od świąt miałem mały ruch na prywatnym. Przy normalnym użytkowaniu telefon ładuję przeważnie z niedzieli na poniedziałek...
nokia 7020
Gdy używałem Noki E72 to też ładowałem co 7-8dni telefon, a teraz wole mieć dostęp do wszystkiego w jednym urządzeniu i lądować to codziennie przed snem
Vicarious napisał(a):można wymienić baterię na pojemniejszą – jaką masz obecnie ?
Standardowej i oryginalnej baterii HTC – 1300mAh
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Co dalej Panowie robić bo mi się już cierpliwość kończy...
Trzeci raz leci na serwis , teraz dla odmiany dzień po odebraniu nagle dźwięk się poprawił ale zaczął brzęczeć ;]
Opis z YouTube
Jakość dźwięku Iphone 4 zakupiony w luty/marzec 2011 salon Orange. Na przemian jest albo bardzo cichy albo cichy i brzęczy. Telefon dwa razy był w serwisie Orange , w obu przypadkach nie stwierdzili usterki ! Z telefonu nie można normalnie użytkować , nie słychać rozmowny. Na filmie porównanie z innymi telefonami.
Serwis Orange
Regenersis Sp. z o .o
05-090 Raszyn
Trzeci raz leci na serwis , teraz dla odmiany dzień po odebraniu nagle dźwięk się poprawił ale zaczął brzęczeć ;]
Opis z YouTube
Jakość dźwięku Iphone 4 zakupiony w luty/marzec 2011 salon Orange. Na przemian jest albo bardzo cichy albo cichy i brzęczy. Telefon dwa razy był w serwisie Orange , w obu przypadkach nie stwierdzili usterki ! Z telefonu nie można normalnie użytkować , nie słychać rozmowny. Na filmie porównanie z innymi telefonami.
Serwis Orange
Regenersis Sp. z o .o
05-090 Raszyn
Kupowałem u nich coś. Problemów nie było.
Warto jednak dowiedzieć się czy ten telefon nie jest refurbem
Ojciec dostał wiertarke w dosc dziwnym stanie
Ale przyjmuja zwroty w razie czego 
No i troche sie czeka, z 3-4 tyg tak.
Warto jednak dowiedzieć się czy ten telefon nie jest refurbem
No i troche sie czeka, z 3-4 tyg tak.
Julek nie śmiej się...
Jutro rano odbieram SGS'a I... wersja 16GB za 750zł z foliami na obudowie to chyba niezła cena? Na allegro w tej cenie nie ma więc jeżeli mi się nie sprawdzi, to pójdzie na handel. Stwierdziłem, że jeszcze nie czas na dwa rdzenie, szkoda 1,3kzł, bo pewnie za pół roku znowu zmienię sprzęt. Póki co nie robię w zasadzie nic co miałoby te dwa rdzenie wykorzystać. A muszę przyznać, że mnie te 4" super amoledy podjarały
Może nie będę żałował.
Jak ktoś chce milestone, to pewnie w niedziele trafi na allegro.
Jutro rano odbieram SGS'a I... wersja 16GB za 750zł z foliami na obudowie to chyba niezła cena? Na allegro w tej cenie nie ma więc jeżeli mi się nie sprawdzi, to pójdzie na handel. Stwierdziłem, że jeszcze nie czas na dwa rdzenie, szkoda 1,3kzł, bo pewnie za pół roku znowu zmienię sprzęt. Póki co nie robię w zasadzie nic co miałoby te dwa rdzenie wykorzystać. A muszę przyznać, że mnie te 4" super amoledy podjarały
Może nie będę żałował.
Jak ktoś chce milestone, to pewnie w niedziele trafi na allegro.
Zacznij od ICSa
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1363593
Warto zobaczyc jak to wyglada.
Cm7 miałem dosłownie godzine i jakoś nie przypadł mi do gustu.
Miui jest ciekawe, ma wiele ciekawych dodatkowych rzeczy zintegrowanych w systemie. Trzeb sie tylko przyzwyczaić do tych ikonek na desktopie. Ale mozna doinstalowac AppDrawer.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1363593
Warto zobaczyc jak to wyglada.
Cm7 miałem dosłownie godzine i jakoś nie przypadł mi do gustu.
Miui jest ciekawe, ma wiele ciekawych dodatkowych rzeczy zintegrowanych w systemie. Trzeb sie tylko przyzwyczaić do tych ikonek na desktopie. Ale mozna doinstalowac AppDrawer.
Nie chce jeszcze ICS'a. Czekam na CM9 stable. CM7 miałem na moto więc jestem przyzwyczajony. W MIUI mi właśnie nie pasuje ten wygląd. Wgrywam CM7, a potem będę się moze kernelami bawił. Telefon właśnie odebrałem. Fajny 
To jak bawicie się w zbieranie punktów to sprawdźcie proszę jeszcze quadranta.
loockas napisał(a):jestem ciekaw ile punktów masz.
2703 standardowy kernel nic nie podkrecone.
Sokool napisał(a):Grasz w punkty na telefonie?
Ja tam sie nie bawie, ale sprawdzic moge
Sokool napisał(a):To o ile wtedy szybciej gmail chodził?
nie wiem, ale mapy wyrażniej szybciej chodziły o grach nie wspomnę
Wgrałem ICS'a... fajne to to. Ciekawe ile bugów.
bieski napisał(a):2703 standardowy kernel nic nie podkrecone.
Uhm. to CM7 miał podobnie. Na kernelu glicha z prockiem 1GHz wyszło już 3200. Widziałem, że można kręcić do 1,7 na tym jajku, ale nie potrzebne mi to jeszcze.
loockas napisał(a): kernelu glicha z prockiem 1GHz wyszło już 3200
Glich u mnie fajnie smigal, ale potem zaczal sie zawieszac telefon przy uruchamianiu niektorych aplikacji.
Jakbys chcial Miui zobaczyć to mozesz tez rzucic okiem na Mintberry z FuguMod