Papajo napisał(a):Stary nie bierz tego tak do siebie – widzę ze sie normalnie zapieniles
po prostu chciałem ci udowodnić że sie mylisz

z tego co widze to widziałeś jedynie relacje z torunia
Papajo napisał(a):Swoją opinie skonstruowałem po obejrzeniu twojego klipu z Torunia – scena jak kolumna mazdeczek przesuwa sie w strugach deszczu – tam ujecia zmieniaja sie kilka razy i ani razu nie trafiłes z tą zmianą w rytm muzyki
hmm, tam ujęcia zmieniają sie bardzo powoli, jedno ujęcie przechodzi w 2-gie, jest kilka szybkich przejść w tym utworze i tam napewno trafiłem
Papajo napisał(a):Wiec proszę nie brac tego tak do siebie jako krytyka Twoich dotychczasowych dokonań
oki
Papajo napisał(a):No dobra, a teraz powiedzcie mi kto na to do tej pory zwracał uwagę
te osoby których komentarze przytoczyłem.
Ale dobra, czuje sie jak na sali sądowej. Dajmy już sobie spokój. Po prostu każdy ma swój styl i tyle
dizzi napisał(a):a podeszłem do tego tematu nie w ten sposób zeby pokazać jakie są mazdy bo jakie są to każdy widzi . ja skupiłem sie na tym zeby to był teledysk w pełnym tego słowa znaczeniu ! i mysle ze mi wyszło
Tak chciałeś, tak zrobiłeś, ja to szanuje
dizzi napisał(a):zakładamy front na rzecz prawdy o pewnym wyscigu na 1/4 mili ktory przegrał morder
buahaha, następnym raze filmujemy wyścigi mordera z 2-óch kamer START i META