No to przynajmniej będzie wesoło

Termin... z tego, co widzę to między świętami nie damy rady, bo niektórzy pracują, sprawy rodzinne (wyjazdy, wizyty).
Zależy od ilości chętnych, jeśli w tym roku nie damy rady, proponuję
7.01.2012, godzina do ustalenia

Jeśli chodzi o łyżwy musicie mieć ze sobą dokument typu legitymacja szkolna/dowód osobisty, który zostawia się w kasie jako zastaw za łyżwy.
Rękawiczki obowiązkowe, bo bandy są metalowe i łapanie gołą ręką do przyjemnych nie należy

(będąc pierwszy raz ręce mi odpadały

)
Szalik polecam również, ponieważ płyta lodowiska jest schładzana i po godzince miałem niezłą chrypkę.
Będę teraz w piątek po raz 2 śmigał na łyżwach, więc się rozeznam z godzinami, bo co jakiś czas są przerwy techniczne (trwające około godziny), gdzie wyrównują taflę lodowiska, więc będziemy musieli się w godzinkę wstrzelić.
Na miejscu jest mini bar, gdzie można coś ciepłego wypić, usiąść, lub też wyjść do części odgrodzonej bandami i obserwować, jak ludzie jeżdżą na łyżwach.
Mi się szalenie spodobało i na styczeń nawet swoje łyżwy kupię, jeżeli podzielicie moje odczucia, to jak mrozy się zaczną u mnie w Ostrowie jest zbiornik na piaskach, gdzie w zimie tafla jest odśnieżana i zrobione jest naturalne lodowisko pod chmurką (za free) , także możliwości są