WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Yakuza991 pytales mnie na spocie o listwe przy szybie czołowej. Dziś byłem na szrocie i była ale tylko prawa. Którą potrzebowales? Bo jutro tez bede to moge zapytac ile by chcieli 

pawcio1017 napisał(a):Yakuza991 pytales mnie na spocie o listwe przy szybie czołowej. Dziś byłem na szrocie i była ale tylko prawa. Którą potrzebowales? Bo jutro tez bede to moge zapytac ile by chcieli
rozejrzysz się za listwą "podszybia?" do drzwi kierowcy i zamkiem albo wkładem do zamka?
wszystko do Magdy 121 DB (91'– 96')
.wolnemedia.net
- Od: 15 sie 2009, 14:03
- Auto: MAGDA 121 DB 1,3 16V 91' 39kW
cadzzilac77 napisał(a):pawcio1017 napisał(a):Yakuza991 pytales mnie na spocie o listwe przy szybie czołowej. Dziś byłem na szrocie i była ale tylko prawa. Którą potrzebowales? Bo jutro tez bede to moge zapytac ile by chcieli
rozejrzysz się za listwą "podszybia?" do drzwi kierowcy i zamkiem albo wkładem do zamka?
wszystko do Magdy 121 DB (91'– 96')
Poszło PW

.wolnemedia.net
- Od: 15 sie 2009, 14:03
- Auto: MAGDA 121 DB 1,3 16V 91' 39kW
cadzzilac77 napisał(a):pawcio1017 napisał(a):...Poszło PW
ni ma nic na pewu![]()
majlnij: cadzzilac77@tlen.pl
Musiałem napisać o nie wysłać

Szadol tak mi sie przypomniało, że robiłeś jeszcze na spocie fote w alfie a nigdzie jej nie wrzuciłeś

Moje z Alfy wyszły do bani
resztę wrzucę w wolnym momecie 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Dopiero te fotki zobaczyłem
Tak a propo megaspotów to dziś miałem w Ostródzie minispocik z Grześkiem z Ostródy (benq323). Miłe spotkanko na zakończenie roku 

Mini spoty są najlepsze
bo są nie planowane 
dasiu napisał(a):kiedy kolejne spotkanie W MWO na roha??;] jestem nowy chciałbym wszystkich poznac?
Ostatnio było w grudniu w Olsztynie wiec może w lutym sie uda coś zorganizować. Poczekamy aż Michał dostanie nowe naklejki regionalne to akurat będzie okazja sie spotkać

Tak poza tematem dasiu – ładnie to tak kopiować sobie banner kolegi folley?

dasiu napisał(a):myśle że ładnie wyglądaPrzecież to tylko baner ^^
Tak czy inaczej myśle że warto byłoby najpierw zapytać o zdanie właściciela... To że ładny to nie znaczy że można sobie skopiować. Ale ok, koniec OT.

nocna furia napisał(a):pawcio1017 napisał(a):dasiu napisał(a):kiedy kolejne spotkanie W MWO na roha??;] jestem nowy chciałbym wszystkich poznac?
Ostatnio było w grudniu w Olsztynie wiec może w lutym sie uda coś zorganizować. Poczekamy aż Michał dostanie nowe naklejki regionalne to akurat będzie okazja sie spotkać
Tak poza tematem dasiu – ładnie to tak kopiować sobie banner kolegi folley?
Koledzy z nieoficjalnych źródeł wiem że dostaniemy zaproszenie na zlot NKP w Bajce w czerwcu.
CO prawda wolałbym najpierw sie poznać lepiej w naszym gronie zanim zaczniemy jakies integracje z innymi ale to tylko moje zdanie. a i do czerwca jeszcze kuuuuupa czasu

pawcio1017 napisał(a):CO prawda wolałbym najpierw sie poznać lepiej w naszym gronie zanim zaczniemy jakies integracje z innymi ale to tylko moje zdanie. a i do czerwca jeszcze kuuuuupa czasu
Też tak myślę nie ma co szaleć trzeba swoich dobrze poznać
Mazda Xedos 2.0l V6 24V
- Od: 16 lip 2010, 00:05
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0l V6 24V
LUM@K napisał(a):eż tak myślę nie ma co szaleć trzeba swoich dobrze poznać.
może właśnie taka impreza zbliży ludzi i wyjdzie na +
nowe twarze nowi znajomi:) ja jestem za
a może będziemy mieli z tego pożytek i nowych znajomych w gronie MS 
Integracja z nowymi ludzmi zawsze wychodzi na + także ja jestem za, ale jasnę że dobrze by było nieco wcześniej złapać się na kolejnym spocie 
szadol1 napisał(a):Integracja z nowymi ludzmi zawsze wychodzi na + także ja jestem za, ale jasnę że dobrze by było nieco wcześniej złapać się na kolejnym spocie
Także czekamy na ślizganie w Ostródzie... Śnieg ma być w grudniu.

szadol1 napisał(a):Integracja z nowymi ludzmi zawsze wychodzi na + także ja jestem za, ale jasnę że dobrze by było nieco wcześniej złapać się na kolejnym spocie
W pełni się zgadzam! Przecież ewentualna obecność na zlocie Nissana, to okazja do kolejnej intergracji warmińsko-mazurskiej grupy MS
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0