Tutaj się witamy
Witam.
Mam na imię Przemek, mieszkam w UK.
Od czerwca jestem posiadaczem 6 ( 2004r., 2l, benzyna, automat, przebieg-150tys.)
Dzięki waszemu forum udało mi się dzisiaj zresetować komputer i jak na razie wszystko OK ( po przejechaniu kilkudziesięciu kilometrów wydaje mi się, że rozwiązał się problem falujących obrotów).
Dlatego też zdecydowałem się dołączyć do waszej grupy ( warto być na bieżąco)
Dzięki.
Pozdrawiam!
Mam na imię Przemek, mieszkam w UK.
Od czerwca jestem posiadaczem 6 ( 2004r., 2l, benzyna, automat, przebieg-150tys.)
Dzięki waszemu forum udało mi się dzisiaj zresetować komputer i jak na razie wszystko OK ( po przejechaniu kilkudziesięciu kilometrów wydaje mi się, że rozwiązał się problem falujących obrotów).
Dlatego też zdecydowałem się dołączyć do waszej grupy ( warto być na bieżąco)
Dzięki.
Pozdrawiam!
-
078monty
Mihal Premacy
- Od: 28 gru 2011, 21:41
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DiTD 2001r. RF4F
witam. Nie bardzo wiem gdzie, wiec zapytam tutaj.
powiedzcie prosze jaka i czy wogole jest? literatura (pdf) typu "sam naprawiam" do innych modeli?
mam premacy 2001, po lift. 2 l diesel (to chyba ten silnik DiTD), i wlasnienie nie moglem nic znalezc po za instrukcja do premacy. czy to ten sam silnik co ma 626?
dzieki. pozdro
powiedzcie prosze jaka i czy wogole jest? literatura (pdf) typu "sam naprawiam" do innych modeli?
mam premacy 2001, po lift. 2 l diesel (to chyba ten silnik DiTD), i wlasnienie nie moglem nic znalezc po za instrukcja do premacy. czy to ten sam silnik co ma 626?
dzieki. pozdro
Mihal Premacy
- Od: 28 gru 2011, 21:41
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DiTD 2001r. RF4F
Witam
Mam na imię Jurek , Jestem posiadaczem Mazdy 6, 2002, Diesel
Świeżak na forum.
Pozdrawiam Wszystkich
Mam na imię Jurek , Jestem posiadaczem Mazdy 6, 2002, Diesel
Świeżak na forum.
Pozdrawiam Wszystkich
-
jurekk
Witam wszystkich!!
2 tyg temu stałem się posiadaczem Mazdy 3.
Zrobione już 2 tyś km, autko bardzo robi bardzo dobre wrażenie... Jedyne zastrzeżenia to głośno z tyłu, ale maty już w drodze:)
Łukasz 26
Żyrardów
Pozdrawiam!
p.s. – forum za....ste.... zdążyłem już naprawić hałasujący wiatraczek czujnika klimatyzacji, wymienić filtr kabinowy (MASAKRA), wymienić żaróweczki wysokości świateł, jasności podświetlenia i zapalniczki... Bez fotorelacji bym robił to 5x dłużej i pewnie popsuł sporo po drodze – także szacun dla wszystkich aktywnych – jako nowy zobowiązuję się też zrobić coś pożytecznego..
2 tyg temu stałem się posiadaczem Mazdy 3.
Zrobione już 2 tyś km, autko bardzo robi bardzo dobre wrażenie... Jedyne zastrzeżenia to głośno z tyłu, ale maty już w drodze:)
Łukasz 26
Żyrardów
Pozdrawiam!
p.s. – forum za....ste.... zdążyłem już naprawić hałasujący wiatraczek czujnika klimatyzacji, wymienić filtr kabinowy (MASAKRA), wymienić żaróweczki wysokości świateł, jasności podświetlenia i zapalniczki... Bez fotorelacji bym robił to 5x dłużej i pewnie popsuł sporo po drodze – także szacun dla wszystkich aktywnych – jako nowy zobowiązuję się też zrobić coś pożytecznego..
Witam Wszystkich Nowych oraz Starych użytkowników forum.
Po nowym roku zaczynam szukać Mazdy 6 ;]
Po nowym roku zaczynam szukać Mazdy 6 ;]
-
Filip071
Witam wszystkich.
Auto:
wcześniej – 626 2.5V6, od niedawna – 323f 2.0TDVI.
Forum:
wcześniej – tylko jako gość, od "całkiem niedawna" – zarejestrowany użytkownik
.
Wiele już się dowiedziałem, zapewne jeszcze wiele zyskam będąc forumowiczem w gronie Mazdowiczów.
BTW: Dla wszystkich – Najlepsze Noworoczne Życzenia na nadchodzący 2012 rok
.
Pozdrawiam.
Auto:
wcześniej – 626 2.5V6, od niedawna – 323f 2.0TDVI.
Forum:
wcześniej – tylko jako gość, od "całkiem niedawna" – zarejestrowany użytkownik
Wiele już się dowiedziałem, zapewne jeszcze wiele zyskam będąc forumowiczem w gronie Mazdowiczów.
BTW: Dla wszystkich – Najlepsze Noworoczne Życzenia na nadchodzący 2012 rok
Pozdrawiam.
- Od: 31 gru 2011, 17:45
- Auto: Saab 900 Coupe 2.0T-221KM 1994r.
Saab 9-5 2.0t-210KM 1999r.
Kawasaki ZZR1200 2005r.
Witam wszystkich w Nowym RokuB-)
- Od: 21 gru 2011, 22:50
- Auto: MX-6 FS+LPG
Lancer CS0 sportwagon
A ja nie będę witać wszystkich bo jak pamiętam to już robiłem. Ale życzę wszystkim aby ten 2012 rok był lepszy dla każdego użytkownika mazdy i niech nie przynosi kosztów związanych z nią. Niech one chodzą do 3012 roku i będą naszą największą dumą i dla forum i klubu.
Wojtas
- Od: 9 sie 2006, 13:05
- Auto: Mazda 626 1.8 gaz 1992 rok
hej jeżdżę 323 bg sedan z 89' 1.6 16V i potrzebuje rad jak zrobic z tego autka cos wspaniałego i nie drogo:)
-
sedanik
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, zarejestrowałam się na MazdaSpeed, kiedy moja Madzia dopiero jechała do mnie, ale już wtedy forum było mi niezwykle użyteczne. W przeddzień Sylwestra stałam się posiadaczką Mazdy Premacy 2,0 DiTD z 2002 r. Mam nadzieję, że będę mogła cieszyć się z Waszych cennych doświadczeń drodzy Użytkownicy. Tymczasem ślę noworoczne pozdrowienia, Paulina z okolic Iławy (warmia-mazury).
-
paulii
Witam,
Paweł, 25 lat
Kielce
Mazda Mx3 1.6 DOHC '96
(To moje drugie auto. Poprzednie to Astra F '97)
Mam nadzieję, że uzyskam pomoc, gdy będę potrzebował
Pozdrawiam!
Paweł, 25 lat
Kielce
Mazda Mx3 1.6 DOHC '96
(To moje drugie auto. Poprzednie to Astra F '97)
Mam nadzieję, że uzyskam pomoc, gdy będę potrzebował
Pozdrawiam!
Leasing samochodów dla firm http://www.twoj-leasing.pl/
- Od: 30 gru 2011, 18:36
- Auto: Mazda Mx3 1.6 16V DOHC '96
Witam wszystkich forumowiczów 
Mam na imie Łukasz mam 21 lat mieszkam w olsztynie jestem szczesliwym posiadaczem mazdy 323f 1.8gt ktorą niedługo pewnie zobaczycie
pozdrawiam wszyskich 
Mam na imie Łukasz mam 21 lat mieszkam w olsztynie jestem szczesliwym posiadaczem mazdy 323f 1.8gt ktorą niedługo pewnie zobaczycie
-
dasiu
Witajcie
!
Jestem świeżo zarejestrowanym użytkownikiem na tym form, więc chciałem serdecznie wszystkich powitać. Kilka miesięcy temu nabyłem Mazdę 626 z silnikiem 1.8 90KM w wersji sedan. Z przyjemnością dołożę tu swoje 2 grosze.

Jestem świeżo zarejestrowanym użytkownikiem na tym form, więc chciałem serdecznie wszystkich powitać. Kilka miesięcy temu nabyłem Mazdę 626 z silnikiem 1.8 90KM w wersji sedan. Z przyjemnością dołożę tu swoje 2 grosze.
-
krzysiekpro1