Skoki Narciarskie – Opinie, relacje, wypowiedzi
Oj bedzie bedzie 
Moze w nowym sezonie Stoch sie pokusi o wieksze cele niz i tak uznawany za sukces awans do najlepszej 10 swiata.
Moze w nowym sezonie Stoch sie pokusi o wieksze cele niz i tak uznawany za sukces awans do najlepszej 10 swiata.
-
Szalotka
Sadzę że skoki narciarskie jak i boks oraz tenis
to na razie ostanie bastiony Polskich dyscyplin 

Małysza juz koniec ale jeszcze czeka nas jedna impreza pożegnalna 
18.06.2011r. ( Sobota ) miejscowosć "WISŁA" Rodzinne miejsce naszego Orła.
Ciekaw jestem co tam organizatorzy przygotowali ale z zapowiedzi słychac ze bedzie to wieksza impreza niz w Zakopanem ( 26.03.2011r.)
I tak moze byc bo jak wszyscy fani tego sportu wiedzą nie poszło tam wszystko tak jak mialo byc. Głownym powodem była pogoda.
Moze bedzie ponowiony konkurs ''Skok do celu ?'', a moze cos jeszcze innego ?
Narazie o tym organizatorzy nie chcą mowic.
Przekonamy sie pewnie jakos niebawem
18.06.2011r. ( Sobota ) miejscowosć "WISŁA" Rodzinne miejsce naszego Orła.
Ciekaw jestem co tam organizatorzy przygotowali ale z zapowiedzi słychac ze bedzie to wieksza impreza niz w Zakopanem ( 26.03.2011r.)
I tak moze byc bo jak wszyscy fani tego sportu wiedzą nie poszło tam wszystko tak jak mialo byc. Głownym powodem była pogoda.
Moze bedzie ponowiony konkurs ''Skok do celu ?'', a moze cos jeszcze innego ?
Narazie o tym organizatorzy nie chcą mowic.
Przekonamy sie pewnie jakos niebawem
-
Szalotka
No i zaczęli Nasi latać i STOCH daje sobie radę 

W poprzednich konkursach dawał sobie radę, teraz raczej jakby miał jakiś spadek formy – tydzień temu słabo, wczoraj słabawo (bo 13 miejsce więc wypasu nie ma), mam nadzieję że spowrotem zacznie dobrze skakać bo już na podium w tym sezonie stał, na czwartym miejscu też był także potencjał jest tylko go trzeba odpowiednio wykorzystać. Wg mnie się zbyt płasko wybija i dlatego tak jest jak jest.
No po dzisiejszej edycji w tych warunkach poleciałem po piwko aby Kamila zdrówko wypić 

No i Stoch własnie przed chwilą wygrał kwalifikacje do trzeciego konkursu TCS
Brawo i trzymajmy kciuki żeby jutro podium było
Dobrze ze mamy znowu kogoś kto coś w tej dyscyplinie próbuje osiągnąć. Moze nie ten sezon ale kto wie co Kamil bedzie prezentował w przyszłym. Jak się dobrze rozkręci to może coś z tego bedzie
Małysza jednak trudno bedzie dogonić komukolwiek 
Brawo i trzymajmy kciuki żeby jutro podium było
-
Szalotka
Nic nie mówcie........ organy dali ciała i tyle – jako jedyny wczoraj poleciał w 2serii z minusowymi pkt za wiatr. Porażka, a po pierwszej serii 6,1pkt.
Wybiera się ktoś do zakopanego w tym roku?
Wybiera się ktoś do zakopanego w tym roku?
Dali jak dali ale mimo wszystko Stoch jest dobrym zawodnikiem tylko musi popracować nad psychiką
Jak to zrobi bedzie z niego dobry wariat na skoczniach. Widać ze chłopak sie nie boi
Szkoda ze Hannu Lepistoe odszedł. Mógłby przejąć Kamila ale podobno umowa była ze jeśli Adam Małysz odchodzi to wtedy i Heniek na emeryture idzie. Co jak co ale to był wspaniały duet
Jak to zrobi bedzie z niego dobry wariat na skoczniach. Widać ze chłopak sie nie boi
Szkoda ze Hannu Lepistoe odszedł. Mógłby przejąć Kamila ale podobno umowa była ze jeśli Adam Małysz odchodzi to wtedy i Heniek na emeryture idzie. Co jak co ale to był wspaniały duet

-
Szalotka
Obaczmy i zobaczmy
a za parę lat porównamy 
A w weekend loty
Co prawda nie na największym mamucie ale fajnie się ogląda takie skoki.
Rekord świata w Vikersund z zeszłego roku jest mocny choć w powtórce widać ze można jeszcze ciut dalej polecieć. Ciekaw jestem czy ktos się odważy jak mu powieje pod narty
Rekord świata w Vikersund z zeszłego roku jest mocny choć w powtórce widać ze można jeszcze ciut dalej polecieć. Ciekaw jestem czy ktos się odważy jak mu powieje pod narty
-
Szalotka
I co panowie powiecie na powtórkę z roku 2011? Stoch dzisiaj znów wygrał, i to nie byle jak
mam nadzieję na powtórkę jutro 

luki_92_92 napisał(a): mam nadzieję na powtórkę jutro
No nie dało rady ale trzeba przyznać ze nie jest zle
-
Szalotka
Szkoda że pierwszy skok ewidentnie zepsuty, no ale sam mówił że bardzo spóźnił i mu narty odeszły, więc dobrze że chociaż wie że sam spieprzył a nie jak wczoraj gregorek "nie jest fair bo nie dali mi czekać 10 minut na wiatr pod narty" szlirencauer 

No powiem wam że po sobocie
to skoki nasi mieli cho cho