Mazda Millenia S TA KJ 1997r.
piękna
ile ty za nią chciałeś że nikt nie był zainteresowany?

Do oddania za 14 
Wstydzę się, może później
mckoper napisał(a):Pokaż lepiej to co tam z tyłu stoi
Wstydzę się, może później
Ja juz się martwiłem,że została sprzedana.Ale całe szczęście została w chyba najlepszych rękach.To auto jest tak piękne i zadbane,ze gdybym miał te pięniążki,które za Nią chcesz to bez oglądania wziąłbym,wielki szacunek za wklad w to auto.Pozdrawiam.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Jest piękna
Jak dla mnie numer 1
Przytrzymaj ja jeszcze to za 3 latka ją od Ciebie wezme 
Zwróciłem uwage na taki szczegół – we wnętrzu wszystkie tapicerki, wykładziny są jasne a w bagażniku szare. To normalne?

Zwróciłem uwage na taki szczegół – we wnętrzu wszystkie tapicerki, wykładziny są jasne a w bagażniku szare. To normalne?

Dzięki
Tak, w Millenii nie było (niestety) innych kolorów wykładziny bagażnika. Szkoda, mógłbym wtedy go częściej sprzątać 
umcyk sklada gratulacje z wystepu w MOTOR
szkoda ze tak cientko sie rozpisali na temat Twojej slicznoty
pozdrowienia
ALL BEST

szkoda ze tak cientko sie rozpisali na temat Twojej slicznoty

pozdrowienia
ALL BEST

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Jest gdzies w internecie ten artykuł? Albo może ktoś by sie pofatygował i skana wrzucił?
Z chęcią bym zobaczył 

To ten Sobolewski, dziennikarzyna bez szkoły 
Dzięki wszystkim za ciepłe słowa.

Dzięki wszystkim za ciepłe słowa.
pawcio1017 napisał(a):Jest gdzies w internecie ten artykuł? Albo może ktoś by sie pofatygował i skana wrzucił?Z chęcią bym zobaczył
Leć do kiosku, jeszcze nie wszystkie wykupione
Globy, również gratuluję występu Milly w Motorze! Wypadła świetnie

-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Ja też dziś kupiłem motor, ale jestem troche zawiedziony
Jakoś tak w negatywach ją opisali