good work ładnie wyszło odmłodzi mxsa a zmiana podświetlenia na Ledy dopełni efekt chodź białe tarcze też by się ładnie komponowały wskazówki dobry pomysł na czerwono
Ale wsadzając białe ledy będziesz miał nadal zielone podświetlenie tylko jaśniejsze i bardziej energooszczędne Nie mówie nic o zdrapywaniu zielonego filtra tylko zastąpieniu żarówek ledami Pomyśl o tym.
Aluramki jeszcze wrzuć mam taki komplet i nad wyraz ciekawie to wygląda Co do akcentów samego carbonu w aucie ... ja mam środkową konsolę, podłokietnik, wew. klamki , panel sterowania szyb oraz rączka w drzwiach od strony pasażera... idealnie komponuje się taki zestaw wraz z zegarami Polecam!
pawcio1017 napisał(a):Czym robiłeś wskazówki? Zacnie to wyszło
Wskazówki "zrobione" czerwonym flamastrem W dzień prezentują się całkiem ok, w nocy troszkę gorzej je widać, ale dają radę. Koszt zabiegu 3 zł. --> polecam Z pozostałych elementów już wcześniej oklejone zostały: ramka wokół radia, ramka schowka pod radiem, obwódki klamek, panel sterowania szybami od strony kierowcy. Póki co więcej oklejania nie planuję
Też mi się w oczy rzuciła Twoja mazda Nawet rękę podniosłem jak się mijaliśmy, ale później zobaczyłem nr rejestracyjne i pomyślałem, że to pewnie ktoś obcy (nie z regionu), a tu proszę taka miła niespodzianka