3-dniowiec 14-16 X Morsko
Ja tam jestem głodny deski, dlatego jak tylko sie nie pogorszy to jade. Oni tam naśnieżają całą trasę. Jeżeli tylko nie będzie powyżej kilku stopni na plusie to spokojnie za tydzień będzie można jeździć.
Na kamerkach widac, ze snieg lezy tez poza trasa. Takze jest tez naturalny i sie utrzymuje.
Na kamerkach widac, ze snieg lezy tez poza trasa. Takze jest tez naturalny i sie utrzymuje.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
nicek777 napisał(a):Na kamerkach widac, ze snieg lezy tez poza trasa. Takze jest tez naturalny i sie utrzymuje.
Na kamerkach to oni pokazują to co chcą pokazać
No ale dzisiaj temp w końcu spadła nieco. Jak się tak utrzyma, to już sobie ze sztucznym śniegiem poradzą
Straszny z Ciebie niedowiarek. Ja tam wierze w to co widze. tym bardziej, ze tak jak pisalem, widac, ze snieg lezy rowniez daleko poza trasa. Nikogo nie namawiam, ale bylo by milo jakbyscie tez chcieli pojechac. Ja w kazdym razie na 90% jade w piatek za tydzien na dwa dni w niedziele wieczorem wracam.
nicek777 napisał(a):Ja tam wierze w to co widze.
A ja wierzę ludziom, którzy tam byli
Od kilku dni temp nieco spadła więc na chwilę obecną pewnie jest lepiej, a do 6 stycznia jeszcze jest tydzień. Ja poważnie rozmyślam nad wyjazdem, ale jeszcze nie wiem jak będzie z czasem.
Tam sypia co noc. Skoro jest ujemnie to za tydzien bedzie fajnie. Zbieraj Radzia i przyjezdzajcie
. Moze jeszcze Marcin z Kasia, tylko nie wiem co u nich nie odzywaja sie zbytnio na forum. Moze jeszcze ktos kto mi nie przychodzi do glowy. Fajnie by bylo wieksza ekipa pojechac tak jak rok temu.