Mazda MX-6 GE KL MAZDASPEED
Widziałem dzisiaj Twoje auto na ulicy Lipowej w Lublinie około 14.51
Super się prezentuje z tym pakietem 

lukipietras napisał(a):Widziałem dzisiaj Twoje auto na ulicy Lipowej w Lublinie około 14.51Super się prezentuje z tym pakietem
Cieszę sie że się podoba. Jechałem ją wyszorować przed świętami.
onyx napisał(a):Damian nie gniewaj się, ale jakoś na tych poprzednich już trochę mniej – Star Trek Generetionno offence
Spoko, luzik
Na wiosnę jak wstawię 17'' postaram się pstryknąć coś zawodowo. To zdjęcie, chociaż z komórki i kiepskiej jakości wstawiłem bo przynajmniej MX6 jest na nim nie zniekształcona i pokazane sa realne proporcje spojlera do reszty elementów. Zresztą, pisałem już wcześniej na temat zniekształceń na fotkach mojej MX6 i nie będę się powtarzał

Przejrzałem tak na szybko wszystkie 27 stron tematu i teraz będę miał to auto przed oczami cały dzień a może i w nocy
Chciało by się swoją xenię tak odrestaurować...
Gratulacje za upór!

Chciało by się swoją xenię tak odrestaurować...
Gratulacje za upór!
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
JKK napisał(a):onyx napisał(a):Miałem raczej na myśli ogólnie spoiler klapy z tego pakietuJest dla mnie... kontrowersyjny
Starość nie radość
Mi się podoba! Bardzo! <boner>
Masz rację, to rzeczywiście przypomina uchwyt chodzika dla staruszków
Zyg napisał(a):onyx napisał(a):Masz rację, to rzeczywiście przypomina uchwyt chodzika dla staruszków
jesteś zazdrosny bo na heczbeka takiego nie wsadzisz!
Jakbym chciał mieć wózek sklepowy z uchwytem, to bym do Tesco pojechał
Mnie się nie musi do końca podobać, wolałem poprzednie wcielenie

onyx napisał(a):Masz rację, to rzeczywiście przypomina uchwyt chodzika dla staruszków
hehehe, dziwne masz skojarzenia, mi kojarzył sie w pierwszej chwili jako stolik zlotowy na wódeczkę w doborowym towarzystwie. Dla staruszka, gdybyś potrzebował to mam fotel pasażera "na prąd"

Ostatnio edytowano 29 gru 2011, 15:33 przez DamianMX6, łącznie edytowano 1 raz
DamianMX6 napisał(a):onyx napisał(a):Masz rację, to rzeczywiście przypomina uchwyt chodzika dla staruszków
hehehe, dziwne masz skojarzenia, mi kojarzył sie w pierwszej chwili jako stolik zlotowy na wódeczkę w doborowym towarzystwie. Dla staruszka, gdybyś potrzebował to mam fotel pasażera na prądwięc z podwózką do Tesco nie będzie problemu
.
Jak mi się zdarzy być w Twoich okolicach "zmęczonym" to już wiem gdzie dzwonić
Fotel pasażera na prąd?? Jak upchnąłeś melex'a do środka?

uwaga konkurencja rosnie
nie no zartuje mam wzorzec do nasladywania
niektorych rzeczy mam nadzieje ze nie bedziesz zazdrosny tyle ze ja mam 2.0 i ot to cala magia ale w przyszlosci cos sie wydusi narazie leci pakiecik stylistyczny
tu przymiarka

a tu maly skosnooki przycisk

tu przymiarka

a tu maly skosnooki przycisk