WarunekPL napisał(a):Ja wczoraj resetowałem![]()
Odłaczasz plusową klemę od akumulatora wsiadasz wciskasz hamulec na co najmniej 10 sek. podłaczasz akumulator i masz gotowy reset
dzięki wesołych
www.mazdaspeed.pl
WarunekPL napisał(a):Ja wczoraj resetowałem![]()
Odłaczasz plusową klemę od akumulatora wsiadasz wciskasz hamulec na co najmniej 10 sek. podłaczasz akumulator i masz gotowy reset
chudydzolo napisał(a):To samo tyczy sie szczeki hamulcowej przedniej-lewej( tłoczek powiedzial – nie odbija).. Chodzi mi oczywiscie o mniejszy przebieg (prawdopodobnie choc nigdy nie wiadomo ile dana czesc ma najechane)...pozdro i dzieki za pomoc
seba1177 napisał(a):Mam problem z ABS-em po przekroczeniu 100 km/h zapalaja mi sie trzy kontrolki abs tsc dsc off
smile napisał(a):seba1177 napisał(a):Mam problem z ABS-em po przekroczeniu 100 km/h zapalaja mi sie trzy kontrolki abs tsc dsc off
Należy odczytać kody błędów – na pewno jakieś będą zapisane, może się coś wyjaśni.
seba1177 napisał(a):smile napisał(a):seba1177 napisał(a):Mam problem z ABS-em po przekroczeniu 100 km/h zapalaja mi sie trzy kontrolki abs tsc dsc off
Należy odczytać kody błędów – na pewno jakieś będą zapisane, może się coś wyjaśni.
no własnie jest w tym problem ze nic nie p[okazuje komputer
seba1177 napisał(a):w sumie podpinalem pod kompa tylko nie w ASO tylko u zwyklego mechanika
Wojtek napisał(a):seba1177 napisał(a):w sumie podpinalem pod kompa tylko nie w ASO tylko u zwyklego mechanika
wlasnie o to chodzi, ze albo w ASO (i nie tylko) pod IDS-a (program diagnostyczny Mazdy, albo pod ELM327 z pelna wersja softu do Mazdy produkcji Palmer'a
jest o tym w watku... jaki skaner diagnostyczny...
i jezeli Twoj mechanik podlacza sie innym, to niewiele zobaczy...
seba1177 napisał(a):Wojtek napisał(a):widzisz... jakbys mial profil uzytkownika uzupelniony byloby jasniej...
uzupelnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6