No i wystarczy go pociągnąć ręką albo kombinerkami i powinien wyskoczyć, będzie tam tez sprężynka i kuleczka o ile się nie mylę
No i musisz do tego ściągnąć wałki.
www.mazdaspeed.pl
PDJ napisał(a):dzięki chłopaki za pomoc. Do tej pory nie wiedziałem, że to przez ten zaworek ona tak klekocze. Jestem w trakcie zamawiania go, być może dojdzie jeszcze przed nowym rokiem, to go od razu wymienię.
pzdr.
P.
w takim razie już któryś z popychaczy dałwymiana nie przyniosła oczekiwanych efektów
sprężynka i zaworek ale już chyba tego nie naprawiszchłopaki a w gd dohc z popychaczami da sie coś zrobić bo jak rozłożyłem jednego to jest tam jakaś sprężynka w środku
max napisał(a):w takim razie już któryś z popychaczy dał odpowietrzenie nic ci nie pomoże jedynie wymiana uszkodzonego dodam , że jak ja kiedyś wymieniałem wszystkie to jeden już jako nowy był zepsut
Pudzian84 napisał(a):chłopaki a w gd dohc z popychaczami da sie coś zrobić bo jak rozłożyłem jednego to jest tam jakaś sprężynka w środku
Szyna
To normalne, jest tam sprężynka i kuleczka jak złożysz to z powrotem to powinno działać ja takie rozbierałem, czyściłem, składałem w kupę i dalej chodziły
Riki
jakie objawy?
Pudzian84 napisał(a):No tak ale jak sa miękkie to po wyczyszczeniu bedą już ok
nie wiem jaki kabel z wiązki samochodu to + masa i grzałki
Szyna napisał(a):Co do kabelków to te od grzałki powinny być 2 białe i jeden z nich to chyba masa jeżeli masz w sumie 3 kable
Szyna
Ja tego nie robiłem u siebie tylko w silniku KL po wyczyszczeniu i zalaniu ich olejem przez strzykawkę było dobrze tylko ze nadal klekotałyAle bez problemu można tak jeździć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6