A co do sesji zdjęciowej to mój kolega jest fotografem i myślę, że za grosze by fotki porobił
RZESZÓW – spotkania regionalne
Nikt nie zrobił zdjęcia kiedy kopaliśmy w opony 
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Qchar napisał(a):Postrach Klubu![]()

tu są jeszcze fotki może nie widziałeś viewtopic.php?f=72&t=91073&start=20
Tomek podziękował

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
Powitać Pany
Kiedy robicie jakiegoś spocicha? Może bym zawitał w końcu do Was.. teraz bede co dwa tyg. w Rze na weekendzie to moze wtedy bym podskoczył 
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
W 2 dzień Świąt mam wolne więc można się spotkać. Pytanie czy ktoś jest chętny?

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Jak cos ustalicie to dajcie znac moze sie zjawie:]
- Od: 10 cze 2009, 17:39
- Auto: Mazda 3.2.3L
Mazda 323F Z5
Mazda MX3 1.6
Erastotenes napisał(a):W 2 dzień Świąt mam wolne więc można się spotkać. Pytanie czy ktoś jest chętny?
Ja w drugi dzień świąt wracam na krk ale przed moim wyjazdem możemy się spotkać, mi by pasowało koło 15
Tutaj spóżnione fotki odemnie https://picasaweb.google.com/1179388777 ... 8t7wg-2QUg
- Od: 20 sty 2011, 22:50
- Auto: Była Mazda 323f BG GT
Jest Mazda Xedos 6 2.5 V6 KL
Panowie odpowiada wam spot w niedziele za tydzień tj.15.01.2012 w godzinach popołudniowych??
Do wyboru były by dwa miejsca spotkania standardowo parking podromie lub podziemny parking capital park gdzie wolicie się spotkać?
I jeszcze jedno pytanie robimy to standardowo czyli kopiemy w opony i jedziemy na żarło
Czy może pokopiemy w opony i pogramy w bilarda?
Co do bilarda to są trzy lub cztery miejsca gdzie można pograć
Mi się wydaje że najlepszym miejscem była by Galaktyka,bo Helios raczej będzie zawalony
Co wolita bilard czy kopanie w opony?
Do wyboru były by dwa miejsca spotkania standardowo parking podromie lub podziemny parking capital park gdzie wolicie się spotkać?
I jeszcze jedno pytanie robimy to standardowo czyli kopiemy w opony i jedziemy na żarło
Co do bilarda to są trzy lub cztery miejsca gdzie można pograć
Mi się wydaje że najlepszym miejscem była by Galaktyka,bo Helios raczej będzie zawalony
Co wolita bilard czy kopanie w opony?
A może i bym się wybraał
Choć ostatnio ciężko z funduszami.. postaram się bynajmniej 
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
Mam propozyszyn. Kto jest chetny na spot w Nisku lub Stalowej + bilard ew. w Czarnorzekach z grilem w nd 15 ok. 15 – warunek ma nie padac. Panowie ze Stalowej/ Niska pokierowalibyscie gdzie warto zatrzymac sie i wreszcie spotkalibysmy sie razem.

obecnie Kia QL
Dobra myśl, to i ja bym się przykleił Danielu
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Heeeeellllloooooooooołłłłłł żyje tu ktoś
Czy wam może klawiatury zaje$$$$$? O co chodzi nie chcecie spota czy wam termin nie odpowiada??
My żyju tu i zagladaju tu prawie codziennie
, ale nikt nie piesze to sam ze sobą monologu nie będę uprawiał
.
Widzę, ze wyjazd do Stalowej czy na grilowanie do Czarnorzek upadł, szkoda. Może uda sie go sfinalizować wiosenna lub letnią porą.
Co do terminu, to mi jak najbardziej odpowiada i dzień i godzina. Zastanawiałam się nad sesją pod Millenium Hall (MH) lub pod Capital Park (CP) dla tych co przyjadą
, tyle że w Ndz będzie kupa
, bo wiary najdzie sie jak mrówek do kopca
, zwłaszcza pod MH, ale damy radę
Ktos bedzie musiał wziąć lepszy sprzęt niż komórkowy, bo akurat w tym miejscu i tym sprzętem to niezaciekanie wychodzi. Za to dziś było tam sporo miejsca
. Fakt, niski z deka tam prześwit do 2m wysokości
– info dla tych, kt mają zamiar pojawić się czymś wyższym
.
Na koniec, możemy się zgadać tak, że spikniemy sie na Podpromiu a później jedziemy pod MH lub pod CP przy Rejtana. W MH jest galeria sztuki, więc można się wybrać na wystawę ciekawych obrazów i rzeźb. A jak będzie ktoś jeszcze miał czas to zamówimy jakąś pizze lub coś w tym rodzaju + bilardzik.
Co o tym myślicie?
PS O labości..., prawie wypracowanie wyszło

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Widzę, ze wyjazd do Stalowej czy na grilowanie do Czarnorzek upadł, szkoda. Może uda sie go sfinalizować wiosenna lub letnią porą.
Co do terminu, to mi jak najbardziej odpowiada i dzień i godzina. Zastanawiałam się nad sesją pod Millenium Hall (MH) lub pod Capital Park (CP) dla tych co przyjadą

Na koniec, możemy się zgadać tak, że spikniemy sie na Podpromiu a później jedziemy pod MH lub pod CP przy Rejtana. W MH jest galeria sztuki, więc można się wybrać na wystawę ciekawych obrazów i rzeźb. A jak będzie ktoś jeszcze miał czas to zamówimy jakąś pizze lub coś w tym rodzaju + bilardzik.
Co o tym myślicie?
PS O labości..., prawie wypracowanie wyszło

obecnie Kia QL
Erastotenes napisał(a):Widzę, ze wyjazd do Stalowej czy na grilowanie do Czarnorzek upadł, szkoda. Może uda sie go sfinalizować wiosenna lub letnią porą.
Myślę że wtedy będzie bardziej odpowiednia pora
Erastotenes napisał(a):Zastanawiałam się nad sesją pod Millenium Hall (MH) lub pod Capital Park (CP) dla tych co przyjadą![]()
, tyle że w Ndz będzie kupa
, bo wiary najdzie sie jak mrówek do kopca
, zwłaszcza pod MH, ale damy radę
Nom w niedzielę to tam będzie ludu w [tiiit] tym bardziej w takich godzinach
Ale może na tygodniu lub w niedziele wcześniej się wybiorę to może w MH gdzieś daleko od wejść do galerii będą miejsca parkingowe wolne to oblukam miejsce,bo lud wygodny i parkuje jak najbliżej
Erastotenes napisał(a):Na koniec, możemy się zgadać tak, że spikniemy sie na Podpromiu a później jedziemy pod MH lub pod CP przy Rejtana
No w sumie ok zobaczymy ilu nas będzie i wtedy się zdecydujemy gdzie pojechać
Erastotenes napisał(a):W MH jest galeria sztuki, więc można się wybrać na wystawę ciekawych obrazów i rzeźb.
Z tym do dojeb@@łeś do pieca

Dobra czyli ustalamy 15.01.2012 godz.15 zbiórka parking podpromie.