Piłka nożna – temat zbiorczy
Na chwilę obecną można być jedynie pewnego tego, że pierwsze mecze zostaną rozegrane w Polsce
Wszystko zależy od okienka transferowego i jak przepracują obozy przygotowawcze.
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
No to sorry
Wcześniej słyszałem, że polskie drużyny zagrają u siebie bo są dolosowywane do rozstawionych
Nie oglądałem losowanie i mało czytałem o nim wiec stąd wpadka 

-
2+2=5
Nie no luzik
W tych całych systemach losowania to można sie pogubić
Ogólnie to jestem ciekaw czy, któraś z w/w polskich druzyn przejdzie jeszcze dalej. Najlepiej oczywiście jakby jednej i drugiej się to udało
Ogólnie to jestem ciekaw czy, któraś z w/w polskich druzyn przejdzie jeszcze dalej. Najlepiej oczywiście jakby jednej i drugiej się to udało
-
Szalotka
Patrząc na to, że Legia awansowała po 4 kolejkach w dosyć silnej grupie, a Wisła miała więcej szczęścia niż umiejętności to bardzo możliwe, że się uda
Będę trzymał kciuki bo każda runda to więcej punktów do UEFA i więcej drużyn w pucharach, lepsze rozstawienie 
-
2+2=5
No i Barca właśnie rozniosła Santos, jestem ciekawe jaki byłby wynik gdyby grali cały mecz tak jak przez pierwsze 30min 
-
2+2=5
Piękny mecz, tak jak każdy w wykonaniu Barcelony 

Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Barcelona to jest klasa sama dla siebie. Na obecną chwilę są poza zasięgiem każdej drużyny z obojętnie jakiej ligi 
-
Szalotka
'Klasa sama w sobie', najpiękniejsze mecze, w których zawsze coś się dzieje, nie to co w innych, że obejrzysz troche i możesz zasnąć z myślą, że jak się obudzisz, to nie wiele stracisz.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
miki84 napisał(a):Wyobraźcie sobie że jakaś polska drużyna w przyszłym sezonie trafia na Barcelone Obawiam się że wynik mógłby być nawet dwucyfrowy
Wtedy Barcelona wystawi tych, którzy grzeją ławę, albo nie mieszczą się w kadrze na mecze ważne
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Fans napisał(a):Wtedy Barcelona wystawi tych, którzy grzeją ławę, albo nie mieszczą się w kadrze na mecze ważne
Wystawili by pierwszy skład jesli to byłby finał LM badz LE
A teraz z innej beczki. Widzieliście tego samobója ? Dobry strzał

-
Szalotka
A ja bym najchetniej rozwiazal cala polska pilke nozna ... zaczal szkolic 7-9 latkow i moze za 10 – 12 lat wystawil jakas sensowna druzyne. Oczywiscie wypier ... na zrbity ryj wszystkich polskich "trenerow", zaplacil tym hiszpanskim i brytyjskim odpowiednie pieniadze. Obecnym "kopaczom" dac po 3-4 tys @ mc przymusowej emerytury i tyle. Polska pilka nozna nie istnieje a to co "jest" to zenada klasy "nie da sie na to patrzec".
- Od: 12 lip 2011, 13:29
- Auto: Mazda 3 2004 1.6/109KM Diesel
cbrPL napisał(a):Patrząc na to, że Legia awansowała po 4 kolejkach w dosyć silnej grupie, a Wisła miała więcej szczęścia niż umiejętności
totalnie się z Tobą nie zgadzam
Co do losowania, wydaje mi się, że Sporting jest poza zasięgiem Legii. Oby nie powtórzył się wynik ostatniego meczu Porto z Polonią... no ale trzymamy kciuki, Legia potrafi zaskoczyć.
Wisła wylosowała lepiej . Jak ogarnie się J.Diaz i Lamey, to czemu mieli by nie przejść
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Kamil
Kamil napisał(a):Jak ogarnie się J.Diaz
chyba jeszcze nigdy nie widziałem, żeby ten facet był ogarnięty
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
2+2=5
Ravfal napisał(a):Neymar i Stankovic według mnie najładniejsze
Stankovic wiadoooom, Naymar również, dodałbym jeszcze Ibrahimovica i oczywiście Messiego.
Fajna kompilacja goli

- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)