Playstation 3 – znajomi w PSN
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Jak coś to też mam GT5, przed chwilą grałem nawet
Słyszałem że wychodzi nowy patch pozwalający na zmianę felg w autach standard – fajnie, wreszcie do mojego lantisa założę jakieś fajne kółka 
bieski nie mogę cie dodać do znajomych
(ponoć nie istnieje)
Pograłem dziś w fife 11 – masakra nie można dostać kogoś o podobnym doświadczeniu
Pograłem dziś w fife 11 – masakra nie można dostać kogoś o podobnym doświadczeniu
-
Fasola
no taaaaaa, teraz to jasne
trzeba było to jeszcze po chińsku napisać
Pograłem wczoraj trochę w fife 11 masakra – grałem z gościem który chyba wymyślił tę grę
natomiast w drivera online nie mogę podać bo kod który podaje jest błędny (a sam go zdrapywałem)
Pograłem wczoraj trochę w fife 11 masakra – grałem z gościem który chyba wymyślił tę grę
natomiast w drivera online nie mogę podać bo kod który podaje jest błędny (a sam go zdrapywałem)
-
Fasola
bieski napisał(a):Kiedy robimy wyscigi w GT5 ?
jak kupie i się ogarnę.pewnie za rok
Jak to wygląda
-
Fasola
Fasola napisał(a):Startują auta w takiej samej klasie i liczą się umiejętności, czy każdy swoim się ściga jaki ma najlepszy
Nie ma sie czego bac
Fasola napisał(a):jak kupie i się ogarnę.pewnie za rok
Myslalem ze juz masz
bieski napisał(a):Myslalem ze juz masz
Dzisiaj będę miał
zaproś mnie, nie będę sobie znowu palcy na padzie łamał by CIĘ odszukać

Ostatnio edytowano 20 gru 2011, 11:43 przez Fasola, łącznie edytowano 2 razy
-
Fasola
Bimbak napisał(a):Ja w GT5 ścigam się online prawie, że regularnie. Ale ścigamy się bez asyst i na ciężkich uszkodzeniach.
Ty jesteś hardcorem my laikami
-
Fasola
Fasola napisał(a):Bimbak napisał(a):Ja w GT5 ścigam się online prawie, że regularnie. Ale ścigamy się bez asyst i na ciężkich uszkodzeniach.
Ty jesteś hardcorem my laikami
Mów za siebie
luki_92_92 napisał(a):Mów za siebie
Mówiłem w imieniu moim i Wysola
luki_92_92 napisał(a):ale nigdy w życiu nie przejechałem trasy z TCSem itp bo tylko mi to przeszkadzaJedyne co mam włączone zawsze to ABS na poziom 1 żeby mi kół nie blokowało, bo tak lubię, ale zgaszenie tego nie robi mi żadnej różnicy
i co się chwalisz....
-
Fasola