ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Witam wszystkich serdecznie
chętnie się zjawię na spociku jutrzejszym tylko niech mi ktoś powie gdzie jest SS-2 

- Od: 17 gru 2011, 22:46
- Auto: Mazda 626 Sedan 1.8 FP 105km
Witamy witamy, zapraszamy serdecznie. ul. Piłsudskiego wjazd jak na hotel Ibis.
Cytat By Bartg.
Cytat By Bartg.
Parking pod kinem Silver Screen – wjeżdżasz w prawo w uliczkę wzdłuż silverscreena i na końcu po prawej zjeżdżasz za szlabanem w dół na poziom -2 Na pewno nas znajdziesz, wystarczy po znakach jechać na poziom -2
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
No to jestem na 100% 

- Od: 17 gru 2011, 22:46
- Auto: Mazda 626 Sedan 1.8 FP 105km
Kriss_Lodz napisał(a):No to jestem na 100%
super, kolejna nowa osoba. zapraszamy serdecznie

-
Ania_TM
umcyk napisał(a):ej gosciu! Jakis problemik ?!
wrecz przeciwnie
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Bartg napisał(a):Dzięki za spota, kameralnie było i wyjątkowo spokojnieAle chociaż pośmialiśmy się ze spota Fiata Pandy i z chytrego Zdzisia
ja czekam na obszerna relacje, a wy mnie probujecie nakarmic zdawkowymi zdaniami
co za Pandaspeed byl
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
bo ma urodziny, ale nie miał cukierków ani wódki
Pandy były ok 6 ciut dalej, jak można tym jeździć

Pandy były ok 6 ciut dalej, jak można tym jeździć

-
Ania_TM
zdzichu podpadłes!!!
michal zapomnialem spytac zrobiliscie pozycje z tylu???

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
KoRnFUN napisał(a):zdzichu podpadłes!!!![]()
![]()
mowi sie pozycje od tylu

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Dzięki za spota. Światełka zrobione z tyłu a jak wracaliśmy teraz z widzewa mieliśmy małe wyścigi z Civcami z klubu CIVIC. Czepiły się nas takie dwie sztuki i na światłach jakoś tak się dziwnie patrzyli. Podkręciłem Agę i cóż trzy światła pod rząd i okazali się śmiesznie powolni. Sumując Mazda vs Civic 6:0
Skrajnie Uprzedzony Kolega
zdzisio92 napisał(a):Nie jestem chytry nie lubie was powiedzialem na wodke mozemy sie umowic
I like it.
27.12 u mnie

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Pandy były ok 6 ciut dalej, jak można tym jeździć
"..ale zobaczcie Mazd jest tyle modeli, a Panda tylko jedna!"
sorry jak przekręciłem, ale idea została ta sama
dzięki za spota i pozdrawiam
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
adidom napisał(a):Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszelkiej pomyślności, pogody ducha na każdy dzień, oraz życzliwości ludzi, których spotkacie. No i oczywiście bezawaryjności Waszych Mazd!!!
Dzięki i również życzę Wszystkim tutaj zgromadzonym Wesołego Alleluja !
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM