Daj znac jaka dzielnica napewno cos sie wymysli
Ja wlasnie przyjechalem od Wojtka pewnie bylbym szybciej ale Zielony przeszkadzal hhehe
Teraz madzia jezdzi jak rajdowka i wyglada jak rajdowka

Ps. Dzieki Wojtek i Bartek za pomoc
www.mazdaspeed.pl
karol napisał(a):Teraz madzia jezdzi jak rajdowka i wyglada jak rajdowka
Ps. Dzieki Wojtek i Bartek za pomoc
karol napisał(a):Zielony przeszkadzal hhehe
karol napisał(a):Ps. Dzieki Wojtek i Bartek za pomoc
darow napisał(a):Karol, lampy przykrecone na 2 nakretki?
radar88 napisał(a):No Karol gratki naprawy pupowozu
darow napisał(a):Odkad ja zdjalem prawa mam wode w podnosniku,
zielony110 napisał(a):P.S. Karol kiedy "psujemy" nastepne elementy
karol napisał(a):Jak chcesz to przyjezdzaj jutro
karol napisał(a):mozesz wziasc te nakladki na pedaly
mandzynek napisał(a):darow napisał(a):Sprawa z puli nietypowych i zawracajacych 4 litery
Czy byla by szansa, by ktos z was odebral TV 32" z Londynu (nie wiem dokladnie skad poki co), podlaczyl, zobaczyl czy dziala i zabral na gokarty? Koszty dojazdu (po TV oczywiscie) zwroce. Wiem, ze jest was tam sporo w tych rejonach, ja mam troche daleko :/
D.
More details please
karol napisał(a):darow napisał(a): napisał(a):
Odkad ja zdjalem prawa mam wode w podnosniku,
Ja mam ten sam problem ale to spowodowane czym innym. A nowe lampy sa za male w tych miejscach i musze cos wymyslec. Swoja droga mazda dala ciala z takim rozwiazaniem
darow napisał(a):a mialem zawsze sucho, dopoki nie wyciagnalem lampy.
karol napisał(a):Musisz idealnie lampe spasowac bo czesc tej lampy to rynienka i jak bedzie mala dziura to wszystko wali do srodka u mnie niestety jest to jakies 0,5cm bo blotnik mam wbity ale u ciebie tego nie powinno byc.
Kiedy trzeba odebrac ten tv?
darow napisał(a):mandzynek napisał(a):darow napisał(a):Sprawa z puli nietypowych i zawracajacych 4 litery
Czy byla by szansa, by ktos z was odebral TV 32" z Londynu (nie wiem dokladnie skad poki co), podlaczyl, zobaczyl czy dziala i zabral na gokarty? Koszty dojazdu (po TV oczywiscie) zwroce. Wiem, ze jest was tam sporo w tych rejonach, ja mam troche daleko :/
D.
More details please
Wembley, 50m od stacji metra. Aczkolwiek nie mam pojecia gdzie to jestkarol napisał(a):darow napisał(a): napisał(a):
Odkad ja zdjalem prawa mam wode w podnosniku,
Ja mam ten sam problem ale to spowodowane czym innym. A nowe lampy sa za male w tych miejscach i musze cos wymyslec. Swoja droga mazda dala ciala z takim rozwiazaniem
Karol, zdradzisz powod skad woda w podnosniku? Ja mialem zawsze sucho, dopoki nie wyciagnalem lampy.
D.
darow napisał(a):Najpierw go musze wygrac na eBayu Aukcja konczy sie jutro przed 19sta
Wojtek napisał(a):darow napisał(a):Najpierw go musze wygrac na eBayu Aukcja konczy sie jutro przed 19sta
zapodasz linka?
karol napisał(a):Ostatnio mialem takiego w foli za 230£ nawet pudelko w gratisie
Ludziki czy wsyzstkim wam tak dziwnie forum dziala ja np nie mam tego paska do wybierania dzialow co byl po prawej stronie na dole – pytam bo komp mi dziala tak jak on chce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd