Uwagi do funkcjonowania forum
jest jeszcze home na klawiaturze, dobrze jest też sobie zainstalować jakiś dodatek do przeglądarki umożliwiający nawigację po stronach przy pomocy gestów myszy.
Grzyby napisał(a): cbrPL napisał(a): brakuje mi powrotu z postu do działu. Tak jak była ta opcja na dole strony, teraz trzeba przewijać na samą górę żeby wrócić
Nie tylko Tobie – sporo chyba jest takich osób, dla których bezsensowne jest kręcenie do góry tylko po to żeby przejść do działu czy na stronę główną.
Popieram !
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Widzę, że na gwiazdorka nowe forum zawita
Tak długo oczekiwane 

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
andree napisał(a):Grzyby napisał(a): cbrPL napisał(a): brakuje mi powrotu z postu do działu. Tak jak była ta opcja na dole strony, teraz trzeba przewijać na samą górę żeby wrócić
Nie tylko Tobie – sporo chyba jest takich osób, dla których bezsensowne jest kręcenie do góry tylko po to żeby przejść do działu czy na stronę główną.
Popieram !
Mi takze brakuje
loockas napisał(a):Może avatary wrócą na lewo
Nawet nie zaczynaj tego tematu...

ravo napisał(a):wow mi się podoba
Nawet gdyby było to nieprawdą to byś się nie przyznał
Fasola napisał(a):walnijcie ten skrót co podał tco to na prawdę pomaga.
A niby na co pomaga? Na na Twój lepszy nastrój – na wyświetlanie forum ni huhu
Ani ten skrót ani ciasteczka ani ponowne logowanie nic nie pomagają na to (przeglądarka Chrome):
- Załączniki
-
-
Grzyby napisał(a):Ani ten skrót ani ciasteczka ani ponowne logowanie nic nie pomagają na to (przeglądarka Chrome):
Jak włączyłem lapka, to też na Chrome miałem dokładnie tak jak Ty. Po kilku chwilach się wyklarowało.
Rafał napisał(a):Po kilku chwilach się wyklarowało
No to u mnie od około 30 minut tak wygląda.
(na lapku w firmie na W7 + Chrome) było inaczej. Teraz siedzę przy stacjonarce z XP + Chrome.
O ile to z pierwszego foto było identyczne to tego z drugiego nie było (forum/sklep i cośtam było po prawej)
Fasola napisał(a):nie musisz mi docinać stary Grzybie
Ale tak jest fajniej
Panowie i Panie po proszę o poprawę layoutu bo w foxie wygląda to jak z postu Grzyby.
Postprzez Grzyby » czwartek, 15 grudnia 2011, 19:48

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
ravo napisał(a):może z ciekawości zainstalujcie nowszą/inną przeglądarkę
Mam najnowszego Chroma. A na inne przeglądarki nie mam ochoty – zresztą to jedna z najpopularniejszych więc powinno działać i już (zresztą pisałem że na lapku z W7 i z Chromem działa, na matrycy 10"). W domu na XP z Chromem i monitorze 15" efekt jak wyżej.
Poza tym:
Erastotenes napisał(a):w foxie wygląda to jak z postu Grzyby
Więc raczej nie jest to problem w kompie użytkownika.
Pierwszy błąd, który wkleił Grzyby jest faktycznie niedoróbką pod niektórymi przeglądarkami i poprawię go dzisiaj w nocy. Drugi natomiast (menu nachodzące na logo), to kwestia wyczyszczenia cache lub "twardego" przeładowania strony (ctrl+r).
the right man in the wrong place...
Irek.k napisał(a):Zalecam wciśnięcie klawisza "Ctrl" i trzymając go wcisnąć też klawisz "R".
na to
tco_tm napisał(a):menu nachodzące na logo
pomogło.
Dzięki.