Uwagi do funkcjonowania forum
akostarek napisał(a):Panowie, fajnie że coś robicie przy forum, ale wasze działania są nieco dziwne, takie rzeczy robi się na osobnych, próbnych plikach (inna subdomena etc), a potem wprowadza całość po małych zmianach w konfiguracji serwera http (cache). Teraz jak widzę index to odechciewa mi się na to patrzećstrona odswiezana bez pamieci podręcznej i ciastek.
O Panie, teraz to przesadzasz deczko.
akostarek napisał(a):Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.24) Gecko/20111103 Firefox/3.6.24
Tak to jest, jak się upgrejdów nie robi do najnowszych wersji.
Pozdor Myjk
Barthez napisał(a):sytuacja na teraz Firefox 8.0.1
Przeładuj cache.
Myjk napisał(a):Tak to jest, jak się upgrejdów nie robi do najnowszych wersji.Utrudniasz życie prezesowi.
No, utrudniasz, utrudniasz
the right man in the wrong place...
Ja na IE9 mam taki sam problem jak Barthez. Dodatkowo wcieło "zobacz swoje posty" usuwanie ciasteczek nic nie daje.
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
już miałem pytać kto na rozrabiał na forum ale się winny znalazł trzeba się przyzwyczaić do nowego bałaganu albo to poprawić
Edit:
Brakuje mi na dole strony odnośnika żeby wrócić do poprzedniego działu
np: czytam temat, skończyłem i muszę wrócić na górę strony żeby przejść do działu wcześniejszego
jakoś się do tego przyzwyczaiłem
Edit:
Brakuje mi na dole strony odnośnika żeby wrócić do poprzedniego działu
np: czytam temat, skończyłem i muszę wrócić na górę strony żeby przejść do działu wcześniejszego
jakoś się do tego przyzwyczaiłem
Ostatnio edytowano 15 gru 2011, 17:22 przez Majki88, łącznie edytowano 1 raz
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
U mnie wyświetlanie na Fx9 b5 – Prawidłowe po zabiegach wskazanych przez Pawła.
Co do nawigacji to Paweł wspomniał ze jeszcze myśli nad umiejscowieniem niektórych rzeczy wiec spokojnie Panowie
Co do końcowego efektu, to czy na święta 2011 możemy sie spodziewać juz całego nowego Layaout'u???
Co do nawigacji to Paweł wspomniał ze jeszcze myśli nad umiejscowieniem niektórych rzeczy wiec spokojnie Panowie
Co do końcowego efektu, to czy na święta 2011 możemy sie spodziewać juz całego nowego Layaout'u???
Dominooo napisał(a):To problem forum czy u mnie?
U Ciebie
Przeczytaj poprzednich kilka postów a dowiesz sie jak to naprawić, jak nadal będzie źle to daj znać do wodza
CezaR83 napisał(a):Dominooo napisał(a):To problem forum czy u mnie?
U Ciebie
Więc co mam zrobić?
Proszę o łopatologiczne tłumaczenie
Edit.
Po co takimi małymi piszesz, przez to nie zauwałyłem pod spodem i już naskorbałem posta
Dominator napisał(a):Powiem tak: Zostało zepsute coś co było dobre, dziękuje za uwagę
Jakoś przy poprzednich zmianach tez były takie głosy, a wszyscy z czasem się przyzwyczaili.
Jak dla mnie

u mnie też sie porozjeżdżało wszystko i na chrome i na ie

Uploaded with ImageShack.us
edit. po wymazaniu pamięci , ciasteczek przeszło częściowo

Uploaded with ImageShack.us
edit. po wymazaniu pamięci , ciasteczek przeszło częściowo
Nie wiem czy ktoś pisał o tym bo 4 stron nie chciałem czytać ale brakuje mi powrotu z postu do działu. Tak jak była ta opcja na dole strony, teraz trzeba przewijać na samą górę żeby wrócić
Chyba, że nie dowidzę czegoś 

-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
tco_tm napisał(a):No, utrudniasz, utrudniasz. Za moment poprawię, żeby działało pod FF3 – przyznaję, że nie sprawdziłem. Dzięki za feedback.
jakbym używał czegoś sprzed 2 lat to byś mógł powiedzieć, że utrudniam komuś życie
btw nie mam w indeksie tej pomocnej ikonki, która wskazywała w którym dziale coś nowego zostało napisane, wróci ?
akostarek napisał(a):hobbystycznie robię w tym fachu i dla mnie to co się tu dzieje to jakieś nieporozumienie
Chyba trochę za bardzo się napinasz. Nie słyszałeś o metodologii ekstremalnych wdrożeń?
the right man in the wrong place...
tco_tm napisał(a):Chyba trochę za bardzo się napinasz. Nie słyszałeś o metodologii ekstremalnych wdrożeń?![]()
Może
cbrPL napisał(a): brakuje mi powrotu z postu do działu. Tak jak była ta opcja na dole strony, teraz trzeba przewijać na samą górę żeby wrócić
Nie tylko Tobie – sporo chyba jest takich osób, dla których bezsensowne jest kręcenie do góry tylko po to żeby przejść do działu czy na stronę główną.
Grzyby napisał(a):cbrPL napisał(a): brakuje mi powrotu z postu do działu. Tak jak była ta opcja na dole strony, teraz trzeba przewijać na samą górę żeby wrócić
Nie tylko Tobie – sporo chyba jest takich osób, dla których bezsensowne jest kręcenie do góry tylko po to żeby przejść do działu czy na stronę główną.
no dokłądnie. Ale zawsze jest jeszcze przycisk <do góry> choć zdecydowanie nie załatwia sprawy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)