Zamówiłem w sklepie filtr powietrza i w katalogu znaleziono jedynie: FILTRON AP 113 który kosztuje 45 zł. Czy będzie pasował do mojej mazdy ? – bo tego nikt w sklepie nie wie. I czy 45zł za polski filtr wykonany pewnie w chinach to nie za drogo?
Bardzo proszę o pomoc jutro muszę podjąć decyzję o zakupie...
jaki filtr powietrza 626 1,8 rok 95?
Strona 1 z 1
Siemka zulek – Ja niedawno zmieniałem, ale nie pamiętam dokładnego typu "FILTRON" napewno! Miałem możliwość sprawdzenia, przymierzylem i pasował a zapłaciłem bodajże 36zl. Może i Ty będziesz miał możliwość sprawdzić i ew. oddać gdyby nie pasował !
Pozdrawiam
Pozdrawiam
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Ja jeżdże praktycznie od zawsze na filtronie.
Do 1.8 jest ten sam co do 2.0 czyli dokładnie AP 113 – dobrze ci powiedzieli.
Co do ceny – to sugerowane cena wg katalogu filtrona wynosi 51,60zł (czyli chyba dobrą cenę ci dali)
P.S. Filtrony są naszej lokalnej produkcji (nie są chińskie)![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Do 1.8 jest ten sam co do 2.0 czyli dokładnie AP 113 – dobrze ci powiedzieli.
Co do ceny – to sugerowane cena wg katalogu filtrona wynosi 51,60zł (czyli chyba dobrą cenę ci dali)
P.S. Filtrony są naszej lokalnej produkcji (nie są chińskie)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Siemka Misiek, mariusz to wiele wyjaśnia i dzięki za błyskawiczną reakcję
Co do miejsca produkcji to nie jestem pewien na opakowaniach piszą "made for wix-filtron" ale mniejsza z tym
– jutro jadę kupić.

- Od: 14 wrz 2005, 11:16
- Auto: Mazda 626 GE(GLX) 1,8l 16V '95
MAX kosztuje 35 zeta jest o niebo lepszy....zulek napisał(a):FILTRON AP 113 który kosztuje 45
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Strona 1 z 1