BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
I spadł lekki śnieg, jeszcze troche i można na saneczki się wybrać 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
devilsgift napisał(a):Ale do Ełku na 1/4 w sierpniu się wybierzemy:P:P
No my w tym roku byliśmy, w małym gronie ale byliśmy
Justyśka napisał(a):I spadł lekki śnieg, jeszcze troche i można na saneczki się wybrać
Ja aż z tej radości na widok śniegu na parking pod zakładem wjechałem bokiem

-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
cbrPL napisał(a):devilsgift napisał(a):Ale do Ełku na 1/4 w sierpniu się wybierzemy:P:P
No my w tym roku byliśmy, w małym gronie ale byliśmyMoże w 2012 uda się zorganizować większą ilość chętnych i co za tym idzie kolumnę
Tylko stosunkowo wczesne info będzie potrzebne.
No na ten Ełk to się napaliłem grubo:D:D Pojadę nawet sam:D:D
A teraz z innej beczki... będzie ktoś w sobotę w na spotkaniu w kręgielni kto ma trochę wiedzy o mx 3 i silniku K8? Bo muszę skonsultować na miejscu z kimś swoje drobne plany co do mojej ,,pchełki''

- Od: 18 lis 2011, 11:16
- Auto: MX 3 EC K8 '94
Renault Megane III TOM TOM Edition 1.6 16v 110KM '11
Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
devilsgift napisał(a):No na ten Ełk to się napaliłem grubo:D:D Pojadę nawet sam:D:D
Oj to się rozczarujesz...
My byliśmy na 4 autka, w sumie na miejscu spędziliśmy z godzinę z czego dobre 30 minut dreptaliśmy(w obie strony) z parkingu do miejsca gdzie było można już cokolwiek zobaczyć a i tak oprócz tłumu ludzi i kurzu wiele widać nie było. Dlamnie mega rozczarowanie
...no chyba, że ktoś jest mega wielkim fanem wyscigów na kresce – ja nie jestem.
SPIDI
- Od: 16 wrz 2011, 17:32
- Auto: było MX-5 '01 Sportive...
jest Bawarskie Coupe
jak w dobrym składzie pojedziemy to będzie fajnie nawet jak impreza będzie do pupy.

- Od: 18 lis 2011, 11:16
- Auto: MX 3 EC K8 '94
Renault Megane III TOM TOM Edition 1.6 16v 110KM '11
Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
Dokładnie w Ełku prócz przejazdu tego pojazdu odrzutowego nic specjalnego nie było, zdecydowanie zbyt mało było miejsca do oglądania wyścigów, kilka rzędów osób się zbierało i zasłaniali, a nawet jak się udało dopchać to przeszkadzały pionowe reklamy rozwieszone na paletach, ale wyjazd sam w sobie był fajny i pogoda dopisała.

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
cbrPL napisał(a):Ja aż z tej radości na widok śniegu na parking pod zakładem wjechałem bokiem
Nie wiedziałam, że masz takie zdolności

Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Witam wszystkich, zgodnie z zaleceniem nowych władz lokalnych struktur klubu mazdaspeed oficjalnie dołączam do grona. P.S Specjalne pozdrowienia dla CbrPl, który był dzisiaj u mnie ale go nie przywitałem bo spałem:) Jutro spocik w białej bez aut na jedno piwko może dwa, ewentualnie pięć:) Potwierdzam obecność. Do zobaczenia do jutra!
- Od: 9 gru 2011, 23:39
- Auto: mazda3 1.6citd
Za ten login należy ci się kwarantanna z 2 tygodnie 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Witamy nowego formułowicza, fajnie że Nasze grono się powiększa 
ja tez wlasnie dotarłem......do wczorajszych wspomnień.....było..........zaje...cie!!!! Kiedy powtórka?? Kamil wrzucaj zdjęcia i nie zapomnij o najwazniejszym... powalająca pozycja na stole bilardowym....
Co to jest tablet

Co to jest tablet
- Od: 9 mar 2009, 21:02
- Auto: Ford probe 2,5v6 93r.