Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 6 1.8 2003r. Pozdrawiam i bede zadawal pytania. Niechaj sie rozpedze 
-
fidel_pl
Witam : ) Adrian mi na imię, posiadam Mazdę RX-8 od niedawna ! Pozdrawiam !
I always tell the truth even when i lie.
- Od: 8 gru 2011, 17:06
- Auto: RX-8 – SOLD :(
E60 530D
Audi A4
ST
Witam wszystkich forumowiczów 

- Od: 6 gru 2011, 17:42
- Auto: Mazda 121 1.1 1993
Mazda 323 BG 1.3 16v 93
Mazda 323 BG 1.3 16v 92 sedan
Witam Serdecznie
Przyszedł czas by w końcu przy drugiej już Madzi w końcu zarejestrować się na forum z którego przez ten czas tak wiele korzystnych informacji się brało i wyszukiwało.
Przyszedł czas by w końcu przy drugiej już Madzi w końcu zarejestrować się na forum z którego przez ten czas tak wiele korzystnych informacji się brało i wyszukiwało.
-
Daniell
Witam serdecznie. Czytam Was od dawna. A teraz postanowiłem się oficjalnie zarejestrować i ujawnić
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników jedynie słusznej marki – MAZDA
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników jedynie słusznej marki – MAZDA
-
pinius11
Witam wszystkich klubowiczów jestem posiadaczem Mazdy premacy 1,8 101 Km 1999r
- Od: 6 gru 2011, 21:01
- Auto: Premacy 1,8 16 v 101 Km 99r
Witam
Pragnę powitać wszystkich miłosników Mazdy .
Jestem świeżym posiadaczem M6 2.3 Sport , jest to moja pierwsza Madzia , co więcej jest to mój pierwszy japoniec
a miałem juz w swoim życiu kilkanaście przeróżnych aut . Mam nadzieje że będe zadowolony z tego wyboru , jak narazie bardzo mi sie podoba i jestem pod wrażeniem jej walorów
Pragnę powitać wszystkich miłosników Mazdy .
Jestem świeżym posiadaczem M6 2.3 Sport , jest to moja pierwsza Madzia , co więcej jest to mój pierwszy japoniec
-
okero
witam, jestem szczęśliwym posiadaczem starej, ale jakże zacnej mazdy 626 HB 94rok, 2.0 16V. Chciałbym uzyskać od Was kilka rad, ale i ja służę pomocą 
-
bulabula
Witam wszystkich miłośników Mazdy
.Nasza przygoda z mazdą zaczęła się sześć lat temu a była to 323BJ 1.5 16v z 99r. Od pięciu miesięcy .. cieszymy się piękną czarną M3.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów 

-
Tadeo
Witam wszystkich tu zgromadzonych. Mam na imie Wojtek. jestem z Poznania. na co dzien bujam sie Mazdą 626 2.0 Sprort 2000r w wersji angielskiej. pozdro dla wszystkich
Albo bokiem Albo Wcale...
- Od: 10 gru 2011, 18:45
- Auto: Mazda 626 2.0 Sport 2000r.Anglik
Witam wszystkich nazywam się Konrad mam 24 lata i starą fiestę 1.3 LPG, zarejestrowałem się tutaj ponieważ jestem na etapie kupna nowego auta (z rynku wtórnego) , być może będzie to Mazda. Jestem tutaj, aby poznać więcej informacji na temat Mazdy Demio i 323F.
-
knd
Witam i od razu dziękuję za poradnik Mazda 3 BK – świadomy zakup. Mam nadzieję że właśnie kupiłem moją z pełną świadomością. Jest to moja pierwsza Mazda po złomach marki Reno. 
-
fish35
Golfista napisał(a):Witam wszystkich mazdowiczów!
Na co dzień upalam uturbioną M3 z lotką od takary.
Witamy Cię serdecznie
P.S. Witam również pozostałych formułowiczów i zapraszam do aktywnego uczestnictwa na forum i uzupełnienia swoich profili.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.