31 grudnia 2011 – Klubowy sylwester w Ośrodku Masłońskie
1, 2, 3, zaklepuje ostatnie sanki w kuligu*
...
* chyba, że mówa o jakieś homoseksualnej stypie z koniami czy ciągnikiem z trzeźwym kierowcą, dzwonkami i innymi zniewieściałymi atrybutami ... jak coś nie jedzie minimum 70km/h to ja na to nie wsiadam.
Mam specjalne kuligowe sanki z rozwartymi, metalowymi płozami dodatkowo obspawanymi grubym płaskownikiem, tak że mozna ciąć po asfalcie jak auto da radę, które nigdy nie jadą prosto. Są bezpieczne bo nigdy w życiu się na nich nie zabiłem. Mogę zabrać.
...
* chyba, że mówa o jakieś homoseksualnej stypie z koniami czy ciągnikiem z trzeźwym kierowcą, dzwonkami i innymi zniewieściałymi atrybutami ... jak coś nie jedzie minimum 70km/h to ja na to nie wsiadam.
Mam specjalne kuligowe sanki z rozwartymi, metalowymi płozami dodatkowo obspawanymi grubym płaskownikiem, tak że mozna ciąć po asfalcie jak auto da radę, które nigdy nie jadą prosto. Są bezpieczne bo nigdy w życiu się na nich nie zabiłem. Mogę zabrać.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Pieniążki już poleciały
Do zobaczenia na miejscu
Do zobaczenia na miejscu
Ok. Mamy zajętą całą górę. Opłaciło mi na te chwilę 19 osób. Na górze jest 20 miejsc noclegowych. Gdyby znalazło się jeszcze kilka chętnych osób to jestem w stanie wyrwać dwa 4-os pokoje na dole. Są to wg mnie najlepsze pokoje, bo z aneksem kuchennym wewnątrz. Tak więc jak ktoś się jeszcze waha, to miejsce jest. Póki co jesteśmy praktycznie sami. Bo zajęty jest tylko jeden 4 osobowy pokój. Tak więc myślę, że sala nasza i to te 4 osoby będą miały w interesie zintegrować się z nami 
Alechu załatwiłem extra bonus dla Waszego dzieciaka. O ile będzie spał razem z wami na łóżku to jedzie za free. Dostaniecie pokój z dwuosobową wersalką, która ma wysuwaną dostawkę o wymiarach tapczanu
Na dniach wrzucę rozpiskę pokoi.
Alechu załatwiłem extra bonus dla Waszego dzieciaka. O ile będzie spał razem z wami na łóżku to jedzie za free. Dostaniecie pokój z dwuosobową wersalką, która ma wysuwaną dostawkę o wymiarach tapczanu
Na dniach wrzucę rozpiskę pokoi.
loockas napisał(a):Alechu załatwiłem extra bonus dla Waszego dzieciaka. O ile będzie spał razem z wami na łóżku to jedzie za free. Dostaniecie pokój z dwuosobową wersalką, która ma wysuwaną dostawkę o wymiarach tapczanu
wielkie dzięki
My również zjawimy się w piątek, chyba że coś się zmieni
Ok. Zamykam zapisy. Mamy całą górę dla siebie. Rozkład pokoi wygląda tak:
7 (2) Ania i lukasz
8 (3) Piwo, Sylwia, fast driveer
9 (3) Lulu, speed, gadula
10 (2) Alechu z żoną i dzieckiem
11 (3) Bimbak, sq2jul, sokool
12 (3) Malutka, Onyx, Siwy
13 (2) Shadoow Martyna
14 (2) Brii i Kasia
7 (2) Ania i lukasz
8 (3) Piwo, Sylwia, fast driveer
9 (3) Lulu, speed, gadula
10 (2) Alechu z żoną i dzieckiem
11 (3) Bimbak, sq2jul, sokool
12 (3) Malutka, Onyx, Siwy
13 (2) Shadoow Martyna
14 (2) Brii i Kasia
Tak, Magda jeszcze nie potwierdziła. Ale spokojnie. Rozmawiałem z Magdą i jeżeli puszczą ją w pracy to miejsce dla niej znajdziemy. Pokój w którym jest gadula powinien spokojnie pomieścić 4 osoby. Ewentualnie liczę jeszcze na 2 osoby dodatkowe więc wtedy będę mógł łyknąć dodatkowy, 4 osobowy pokój.
loockas napisał(a):11 (3) Bimbak, sq2jul, sokool