LUBLIN – spotkania regionalne
My się spóźniliśmy trochę z forisem, bo on musiał wrócić po ramki i o 15 kończył zajęcia a ja musiałem na mjkę pojechać. Jak zajechaliśmy na P4 to byliśy w szoku. Zrobiliśmy 3 kółka, były klubowe mazdy, ale nie udało się zaparkować jakoś w pobliżu, więc zaparkowaliśmy przy wyjeździe, bo tam były wolne 3 miejsca.
Poszliśmy na dół na gokarty, ale i tam Was nie było. Po czym zadzowniłem do Karola i powiedział nam, że jestescie w restauracji. Ale jak tam poszliśmy również szok. Nigdzie was nie było i multum ludzi, wkońcu znaleźliśmy, ale nawet nie było miejsca żeby usiaść gdzieś blisko. Poszliśmy wkońcu na parking bo chciałem zmienić podkładki, spotkaliśmy Łukasza i Karola, potem też dołączył Cozzi. Przyjechał Magoor i powiedział, że jesteście na dole. To tam pojechaliśmy, ale też nie udało się stanąć razem i w końcu utworzyły się grupki, każda robiła co innego i tak było bardzo chaotycznie ^^
Poszliśmy na dół na gokarty, ale i tam Was nie było. Po czym zadzowniłem do Karola i powiedział nam, że jestescie w restauracji. Ale jak tam poszliśmy również szok. Nigdzie was nie było i multum ludzi, wkońcu znaleźliśmy, ale nawet nie było miejsca żeby usiaść gdzieś blisko. Poszliśmy wkońcu na parking bo chciałem zmienić podkładki, spotkaliśmy Łukasza i Karola, potem też dołączył Cozzi. Przyjechał Magoor i powiedział, że jesteście na dole. To tam pojechaliśmy, ale też nie udało się stanąć razem i w końcu utworzyły się grupki, każda robiła co innego i tak było bardzo chaotycznie ^^
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
jarsoN napisał(a): Jak zajechaliśmy na P4 to byliśy w szoku.
...dokładnie
Lepiej wcześniej spiknąć się na podzamkowym placu obgadać i obadać sprawy, a później się logować
na Olimp najlepiej w pobliżu toru kartingowego
Ostatnio edytowano 5 gru 2011, 17:01 przez IraZ, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 26 paź 2010, 22:38
- Auto: CX-5 KE '16 34K
AWD AT 2.5 192KM
Duet Bros wygrał na torze
Jeśli chodzi o organizację to jest normalne i naturalne ze nigdy nie wychodzi tak jakby sie chcialo bo nie kazdy sie zna. Na to potrzeba spotow i czasu (ok 5 spotow mysle styknie). Na poczateczek tak jak Iraz proponuje ustawic gdziec sie gdzie mozna stanac jeden obok drugiego i wtedy podotykac ipt itd ale to juz kwestie organizacyjne ktore powinien ktos z LBN podjac jako Gospodarz.
Ogolnie bylo ciekawie ale bez fajerwerkow ale i tak Git bo zawsze co czytalem to zaczynalo i konczylo tylko na forum
Ogolnie bylo ciekawie ale bez fajerwerkow ale i tak Git bo zawsze co czytalem to zaczynalo i konczylo tylko na forum

- Od: 4 sie 2010, 15:06
- Auto: Honda Accord Type R
Mazda 323F
s i w y napisał(a):integracja w barze
ty bys tylko morde opijał

żarcik oczywiście
nie no można pomyśleć o jakiejś integracji – już raz Lubelszczyzna się integrowała a tylko chełmianie byli obecni
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
No moje gratulacje. Terapia szokowa powoli zaczyna odnosić skutki 
Cieszę się z tak licznej frekwencji. Niestety Niedziela w CH o tej porze zwykle bywa zabita, czekajcie niech jeszcze w Olimpie multipleksa otworzą
Odkąd ja bywam, a raczej bywałem
na spotach zawsze tworzyły sie grupy i podgrupy. raczej tego się nie zmieni. Nawet jak wszyscy przez chwilę sa razem to po chwili ekipy znajdują różne tematy. To nie to nie rada Miasta że wszyscy mają słuchać jednego lub sie kłócić
Będzie git. Jak utrzymacie zapał to na wiosne będzie przyjemniej, bo można grilla na łące rozpalić 
No. Mylslę że przyszedł czas na zmiany, bo idzie lepsze
Cieszę się z tak licznej frekwencji. Niestety Niedziela w CH o tej porze zwykle bywa zabita, czekajcie niech jeszcze w Olimpie multipleksa otworzą

Odkąd ja bywam, a raczej bywałem

No. Mylslę że przyszedł czas na zmiany, bo idzie lepsze
Athar napisał(a):Na poczateczek tak jak Iraz proponuje ustawic gdziec sie gdzie mozna stanac jeden obok drugiego i wtedy podotykac ipt itd ale to juz kwestie organizacyjne ktore powinien ktos z LBN podjac jako Gospodarz.
popieram w 100%, z tego spotkania jedynie kogo pamiętam z imienia to Irka i Sylwka, a tak reszty nie mogłem zapamiętać mimo rozmów

- Od: 28 gru 2010, 14:33
- Auto: Mazda 626 GF 97r 2.0 pb + lpg – 115KM
Nie zapamiętałeś, bo ja się nie przedstawiam
Taki foch na ludzi mam.
Nawet na rodzinnej imprezie tworzą się grupy, to naturalne – jak ktoś dociekliwy to dopatrzy się, że każdorazowo grupy będą miały inny skład. Ja tam starałem się błąkać jak wolny elektron, tudzież smród po gaciach – a i tak nie byłem w stanie z każdym porozmawiać.
Miejsce spotkania jest OK, kwestia tylko świąt – ludzi szału zakupowego dostają (jak tam Panie z Chełma, zostawiły Wam coś na kontach? ).
Było dobrze, będzie lepiej
Potrzebujemy czasu, tylko tyle.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nawet na rodzinnej imprezie tworzą się grupy, to naturalne – jak ktoś dociekliwy to dopatrzy się, że każdorazowo grupy będą miały inny skład. Ja tam starałem się błąkać jak wolny elektron, tudzież smród po gaciach – a i tak nie byłem w stanie z każdym porozmawiać.
Miejsce spotkania jest OK, kwestia tylko świąt – ludzi szału zakupowego dostają (jak tam Panie z Chełma, zostawiły Wam coś na kontach? ).
Było dobrze, będzie lepiej
Ja na następne spotkanie nie przyjade raczej o własnych siłach – chodzi mi o samochód i bardzo możliwe, że też nie o własnych siłach, bo następna niedziela wypada w pierwszego stycznia, czyli after po sylwestrze, co raczej słabo widzę jeżeli chodzi o frekwencje, chyba, że umówimy się solarisami na dobicie po sylwestrze 
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
nom to rzecz jasna że przenosimy spot na 8mego stycznia aby to każdy zdarzył wywietrzeć i wszyscy naszymi starociami bo rocznicowo będą już o rok starsze 

- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Sadek_PL napisał(a):z tego spotkania jedynie kogo pamiętam z imienia to Irka i Sylwka, a tak reszty nie mogłem zapamiętać mimo rozmów
właśnie po to jest to
Lubelski Fejsbuk
co by sobie gęby i gabloty obadać
- Od: 26 paź 2010, 22:38
- Auto: CX-5 KE '16 34K
AWD AT 2.5 192KM
Mój tata też mazdą jeździ 323f BA, ale jego to chyba nie namówię na spota. Chociaż jak mu opowiadałem ile było aut itd. to chyba mu się spodobało
a przy okazji dzięki za spota 
Ah gdyby ktoś chciał poza cyklicznymi się "zlecieć" to też piszcie 
Jeszcze w tym roku chciał bym na którymś weekendzie gokarty zaliczyć i sądzę, że jeszcze co najmniej dwóch kolegów z forum pojawiło by się ze mną.
Jeszcze w tym roku chciał bym na którymś weekendzie gokarty zaliczyć i sądzę, że jeszcze co najmniej dwóch kolegów z forum pojawiło by się ze mną.
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
lukias81 napisał(a):Mazda brothersAle zacnie, miły to widok
![]()
Mój brat to się w Volvo buja...
Ja na codzien Hondeczka smigam a Madzianka smiga moja Zona ale Japan to Japan
PS. Gokarty daja znac o sobie. Zakwasy daja sie we znaki

- Od: 4 sie 2010, 15:06
- Auto: Honda Accord Type R
Mazda 323F