TORUŃ – spotkania regionalne
ale błędów narobiłeś 
Rzarii napisał(a):Jak silnik już naprawisz to szkoda sprzedawać:) Chyba że jest tam więcej do roboty:)
taniej mnie wyjdzie naprawić silnik bo to że wymienię części nie będę miała gwarancji ilę nim pojeżdżę czy 1 dzień czy rok, a żal mi go:( to wynik mojego braku wiedzy na temat samochodów. i słuchania innych którzy się na samochodach świetnie nie znają:( ale cóż trza naprawić
- Od: 13 sie 2011, 19:49
Ale jak już robisz remont silnika to porządnie:) Wymień, pierścienie popychacze, wszystkie uszczelki, głowicę na Twoim miejscu bym sam zawiózł do planowania, chyba że masz zaufanie do mechanika że nie zrobi same tego szlifierką bo i tacy są:) Wachers ma jakieś duże zniżki na części to zagadaj do niego, ja mogę jak na razie 15% załatwić na części w arpolu. Jak wymienisz sam silnik to może po czasie to samo się stać:) Powiedz mi ile mechanik chcę od Ciebie za remont, żeby przypadkiem Cię nie oszukał:)
Tak widziałem dużo takich filmików, albo walcem jeździli po kilku samochodach naraz albo właśnie zgniatali w tak sposób:) Jest gdzieś filmik jak z civica robią małą kostkę tylko alufelgi zachowały swój stan mniej więcej 
Rzarii napisał(a):Ale jak już robisz remont silnika to porządnie:) Wymień, pierścienie popychacze, wszystkie uszczelki, głowicę na Twoim miejscu bym sam zawiózł do planowania, chyba że masz zaufanie do mechanika że nie zrobi same tego szlifierką bo i tacy są:) Wachers ma jakieś duże zniżki na części to zagadaj do niego, ja mogę jak na razie 15% załatwić na części w arpolu. Jak wymienisz sam silnik to może po czasie to samo się stać:) Powiedz mi ile mechanik chcę od Ciebie za remont, żeby przypadkiem Cię nie oszukał:)
ja tego nie robie sama tylko porządny mechanik:)
- Od: 13 sie 2011, 19:49
A to co się stało z tym silnikiem takiego?
Nie ma takiej rzeczy której nie da się naprawić. Ja w mojej BA robiłem kapitalkę zaraz po kupnie. U kumpla xedzie też cały silnik sami rozbieraliśmy
Nie ma takiej rzeczy której nie da się naprawić. Ja w mojej BA robiłem kapitalkę zaraz po kupnie. U kumpla xedzie też cały silnik sami rozbieraliśmy
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
dysiunnia(chyba łatwiej było by pisać po imieniu)
myślę, że temat o silniku jest wyczerpany. Auto stoi u Pana, który lipy nie zrobi więc spokój powinnaś mieć.
Reszta zależy od Ciebie, czy posłuchasz jego porad czy zrobisz po kosztach i sprzedaż komuś grata jako sprawne auto
myślę, że temat o silniku jest wyczerpany. Auto stoi u Pana, który lipy nie zrobi więc spokój powinnaś mieć.
Reszta zależy od Ciebie, czy posłuchasz jego porad czy zrobisz po kosztach i sprzedaż komuś grata jako sprawne auto
Jakiś Piątek jakiś spot? 
jak jakiś najbliższy piątek to mnie nie ma 
chyba że zrobimy dla odmiany spot o 8 rano?
chyba że zrobimy dla odmiany spot o 8 rano?

to bedzie bez Ciebie
chyba że nikomu nie pasuje to wtedy bedziemy myśleć nad inną data