Biorę aparat więc się przyszykować do fotek
LUBLIN – spotkania regionalne
Oby tylko nie padało, bo 3h roboty z woskiem, szamponami, plakami pójdą na marne 
No ja toże żone biere
No ja toże żone biere
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
kto mnie przygarnie?? bo mój bolid jest under construction...
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
nom i się odbyło z wielką pompą
choć nie byłem do końca...
Nawet nie naliczyłem ilu nas było ale frekwencja spora szkoda, że mój samochód jeszcze nie poskładany ale następnym razem będę o własnych siłach.
Tutaj podziękowania dla lukiasa81 za podwózkę oraz dla forisa za podkładki klubowe
Panowie oby tak dalej było z zaangażowaniem i bo dziś pokazaliśmy, że raz w miesiącu można
ruszyć i się spotkać
a i czekam na fotki i na relacje kto wygrał na torze...

Nawet nie naliczyłem ilu nas było ale frekwencja spora szkoda, że mój samochód jeszcze nie poskładany ale następnym razem będę o własnych siłach.
Tutaj podziękowania dla lukiasa81 za podwózkę oraz dla forisa za podkładki klubowe
Panowie oby tak dalej było z zaangażowaniem i bo dziś pokazaliśmy, że raz w miesiącu można

a i czekam na fotki i na relacje kto wygrał na torze...
Ja przyznam, że jestem trochę zawiedziony. Powinniśmy razem przebywać a nie każdyw innym miejscu w Olimpie, nawet nie miałem okazji pogadać z Chełmem
. Ale frekwencja była a i ulotek też porozdawaliśmy no i zamontowałem też podkłądki klubowe 

- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Równiez dziekuje za spocik
Fotki odemnie wrzucę jutro
Na torze wygrał
1. Iraz
2. Athar
3. Sylwo
4. Ja (Don Gregorio)
5. Lukias (?)
6. Szymon (?)
chyba tak to było
ale zabawa przednia była, wszyscy spoceni jak po maratonie na 30km
Pozdro 4all
Fotki odemnie wrzucę jutro
Na torze wygrał
1. Iraz
2. Athar
3. Sylwo
4. Ja (Don Gregorio)
5. Lukias (?)
6. Szymon (?)
chyba tak to było
ale zabawa przednia była, wszyscy spoceni jak po maratonie na 30km
Pozdro 4all
No ja byłem ostatni-bolid dociążyłem mocno,to i jechać nie chciał
Generalnie było fajnie,choć niestety problem z miejscem parkingowym spowodował,ze stało sie na całym poziomie.Gdyby było ciepło,to niedaleko jest otwarty parking telekomunikacji-tam miejsca sporo,ale nie na wczorajsze warunki meteo. Święta za pasem to ludzie na zakupach byli,przez co nie dało rady nawet wspólnie zjeść. Następne spotkanie będzie jeszcze lepsze,żonę zabiorę to i mazd więcej stanie 
Było fajnie i nie fajnie. Jako jedna grupa (a taką mieliśmy chyba być) to tą grupą nie byliśmy.
Były chyba 3 podgrupy z których każda robiła coś innego (grupa "młoda" lubelska trochę MXowa, grupa chełmsko-gokardowa i pozostali co nie znaleźli sobie do końca miejsca. Faktem jest, że były przeszkadzajki w postaci tłumów na zakupach, ale i tak się posypaliśmy. Nawet nie wiem kiedy było zakończenie spotu, bo każdy gdzieś indziej. Ten spot był wyjątkowy, dużo aut i ludzi ale tego do końca nie wykorzystaliśmy. Nie było wspólnych tematów, które miały i mogły być poruszone.
Mam nadzieję, że następnym razem znów się duża liczba osób pojawi i wykorzystamy to w pełni. To trochę ponarzekałem, ale widziałem miny osób, które na spot przybyły i nie wiedziały co się dookoła dzieje.
Mam nadzieję, że następnym razem znów się duża liczba osób pojawi i wykorzystamy to w pełni. To trochę ponarzekałem, ale widziałem miny osób, które na spot przybyły i nie wiedziały co się dookoła dzieje.
- Od: 17 gru 2009, 00:29
- Auto: M6 2,0 GY 136KM (~160KM) '05
Jazz 1,4 83KM '05
S-max 1,6 160KM' 12
Jeżeli kolejny będzie w Kraśniku albo Janowie Lubelskim to na 100% będziemy w jednej grupie bo tu nie ma gdzie się ruszyć 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
w dużych grupach tak owa nawet stworzyliśmy
zawsze zrobią się podgrupy to jest normalne, ale z czasem mam nadzieje integracja będzie większa. Niektórzy byli 1 raz i trochę było widać może trochę strachu może tremy i wstydu, ale jak widać nikt z nas nie gryzie i zawsze służymy pomocą itp. Prawda jest taka, ze różnimy w wielu aspektach każdy z nas jest inny łączy nas posiadanie mazd, ale mysle z każdym spotkaniem będzie coraz lepiej....
Ja uważam, że jest duży postęp i zrobiliśmy duży przełomowy krok na przód oby tak dalej panowie, a będzie coraz lepiej

Ja uważam, że jest duży postęp i zrobiliśmy duży przełomowy krok na przód oby tak dalej panowie, a będzie coraz lepiej
Dokładnie, nie ma co się łamać, następnym razem napewno będzie lepiej bo ci co byli wczoraj po raz pierwszy już będą znali conieco towarzycho 
Także do następnego ludziska
Także do następnego ludziska