WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
Witam. Jestem nowy na forum a nie chciałem zakładać nowego tematu, bo wydaje mi się to trochę mało potrzebne. Chciałbym poprosić kogoś o małą pomoc. Jeżeli ktoś znalazł by chwilkę czasu i mieszka we Wrocławiu to czy mógłby dla mnie sprawdzić na żywo ten stan Mazdy
?
Mieszkam w Gdańsku i żeby jechać i nie kupić jej, bo okaże się w złym stanie, to trochę za duży wydatek, jak na biedną kieszeń licealisty ;p
http://allegro.pl/show_item.php?item=2039094457
Serdecznie dziękuję za każda udzieloną mi pomoc
Pozdrawiam

Mieszkam w Gdańsku i żeby jechać i nie kupić jej, bo okaże się w złym stanie, to trochę za duży wydatek, jak na biedną kieszeń licealisty ;p

Pozdrawiam
- Od: 4 sty 2012, 21:27
- Auto: Mazda MX-3 1,6 1994
Kapi napisał(a):Witam. Jestem nowy na forum a nie chciałem zakładać nowego tematu, bo wydaje mi się to trochę mało potrzebne. Chciałbym poprosić kogoś o małą pomoc. Jeżeli ktoś znalazł by chwilkę czasu i mieszka we Wrocławiu to czy mógłby dla mnie sprawdzić na żywo ten stan Mazdy?
Mieszkam w Gdańsku i żeby jechać i nie kupić jej, bo okaże się w złym stanie, to trochę za duży wydatek, jak na biedną kieszeń licealisty ;phttp://allegro.pl/show_item.php?item=2039094457
Pozdrawiam
Od tego jest odpowiedni dział "Kupuję mazdę". Poproś moda niech przeniesie.
Ja bym się z chęcią wreszcie spotkał z jakimś mazdowiczem z Wrocka i okolic
a tu niestety kompletna cisza na temat jakiegoś spotkania 
- Od: 28 sie 2010, 14:32
- Auto: 323f v6 :D
No to może się zorganizujemy i spotkamy w jakiś wtorek. Mi właściwie pasuje każdy byle wieczorem 
Furman Ty masz xedosa 6 ? zawsze mi się podobał i zastanawiałem się nad jego kupnem. Z chęcią bym zobaczył na żywo jak to wygląda przy okazji jakby zorganizowało się jakieś spotkanie. Chwilowo widzę że udzielają się sami mało znani forumowicze albo tylko mam takie wrażenie 
ravo napisał(a):Ja tak informacyjnie jak by ktoś chciał jakieś gadżety to można je odbierać osobiście we WrocławiuZapraszam do kupna kalendarzy są genialne
Witam, a czy w ofercie są dostepnę od ręki bryloczki, naklejki i kubki, orientacyjnie pytam bo na poczatku lutego odwiedze 71 to odrazu bym się zaopatrzył w niektóre gadżety
[url]http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220942438932#ht_520wt_1396[/url] <<– moje felgi
- Od: 13 lut 2008, 15:30
- Auto: M6 136hp
mooks napisał(a):ravo napisał(a):Ja tak informacyjnie jak by ktoś chciał jakieś gadżety to można je odbierać osobiście we WrocławiuZapraszam do kupna kalendarzy są genialne
Witam, a czy w ofercie są dostepnę od ręki bryloczki, naklejki i kubki, orientacyjnie pytam bo na poczatku lutego odwiedze 71 to odrazu bym się zaopatrzył w niektóre gadżety
napisz do ravo ,albo przez maila sklepiku
Ethil napisał(a):Furman Ty masz xedosa 6 ?
Ta... Od niedawna

Ethil napisał(a):zawsze mi się podobał i zastanawiałem się nad jego kupnem
Dam pooglądać swojego
ravo napisał(a):tak wszystko tylko powiedz wcześniej co chcesz
To ja od razu poproszę naklejki ze dwie i może brelok do kluczyków

No i wytłumaczcie jak dokładniej tam trafić POD ten most
- Od: 17 gru 2011, 10:38
To panowie może w przyszły wtorek się spotkamy? Do tego zostało już mało czasu a być może więcej ludzi tu zajrzy do następnego