Mazda 323F BA BP '95 1.8 Do sprzedania ;(
No z taką szuflą to ci saperka nie potrzebna, wystarczy że zdejmiesz końcówkę tłumika i można się okopywać dowolnie 
wachers napisał(a):Bardzo ładny egzemplarz niezawodności życzę. A jak wlew LPG nie koroduje Ci?
wlasnie zaczela korozja juz wychodzic ale mialem wypadek niedawno i juz tego wlewu tam nie ma na szczescie. na dniach wrzuce fotki.
- Od: 17 lis 2009, 14:06
- Auto: Mazda 323F BA 1.8
wachers napisał(a):gdzie przeniosłeś? Ja muszę przenieść chyba pod klapkę wlewu Pb
nie wiem jeszcze gdzie przeniesli. jutro odbieram Madzie od lakiernika. chcialem zeby byl w zderzaku, tylko jak najnizej zeby nie rzucal sie tak bardzo w oczy.
We wlew Pb najlepiej jest ale cos mi mowili ze chyba nie starczy tej rury bo jest za krótka a butle mam po przeciwnej stronie.
aha no to spoko. wczoraj mój Koltec zaczął coś szwankować i straszne walić po obrotach spada do 500obr/min i stoi ruszę pedałem gazu to znów spadnie do 500 ale później wchodzi na normę. nie wiem w czym przyczyna filterki? tylko gdzie one są i jakie to są.
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
to tez zalezy od gazu. holenderskie instalacje sa bardzo czule. jak zatankujesz jakies tanie badziewie to obroty beda strasznie wariowaly. ja tankuje tylko na BP choc cena jest sporo wieksza. Kolteca naprawia i reguluje tylko kilku ludz w polsce. najslynniejszy jest Eliasz w czestochowie. Nie daleko mnie jest tez w kielcach jakis gosciu ktory uwaza ze naprawia te instalacje. musze sie do niego wlasnie wybrac. moze cos zadziala z tymi obrotami. Luki wspominal tez ze ma podobny problem. tak to juz jest podobno z tymi instalacjami. a czesci zalatwiaja gazownicy. ja tam sie za bardzo na tym nie znam. jak ktos umie to czesci widzialem tez na allegro.
chodzi o to że ja też tankuję tylko na Bp choć w Toronto na każdej stacji ceny są identyczne. ok poradzę się jeszcze kogoś w tej sprawie ale dzięki za info.
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
wachers napisał(a):aha no to spoko. wczoraj mój Koltec zaczął coś szwankować i straszne walić po obrotach spada do 500obr/min i stoi ruszę pedałem gazu to znów spadnie do 500 ale później wchodzi na normę. nie wiem w czym przyczyna filterki? tylko gdzie one są i jakie to są.
Mam to samo ostatnio, po kilku skrzyżowaniach plecy mnie bolą bo aż szarpie całym autem
Fajna Mazda i to ze świętokrzyskiego, piękne felgi...
pozdrawiam, szerokości i do spotkania na drodze:)
- Od: 4 sie 2011, 09:50
- Auto: Mazda 323F BA
Madzia wreszcie odebrana od lakiernika. Wymieniony tylny zderzak i wspawana prawa tylna ćwiartka.
Fotorelacja:
wreszcie pozbylem sie wlewu gazu ze zderzaka, kilka nowych naklejek, tylne swiatlo od anglika, zimowe kapcie
Nowa lotka (troche mniej rzuca sie w oczy).
wywalilem tez pomaranczki z przednich kierunkow.
I zalozylem pokrowce szyte na miare przeszywane zielona nicia. Dzieki Luki za namiary!
A i zamontowalem ramki pod tablice z logo mazdaspeed i 2 biale naklejki w pocznych trojkatnych szybach.

Fotorelacja:
wreszcie pozbylem sie wlewu gazu ze zderzaka, kilka nowych naklejek, tylne swiatlo od anglika, zimowe kapcie
Nowa lotka (troche mniej rzuca sie w oczy).
wywalilem tez pomaranczki z przednich kierunkow.
I zalozylem pokrowce szyte na miare przeszywane zielona nicia. Dzieki Luki za namiary!
A i zamontowalem ramki pod tablice z logo mazdaspeed i 2 biale naklejki w pocznych trojkatnych szybach.
Szczerze to jak dla mnie wygląda cienko, za dużo koloru... jeszcze sobie lampy i szyby pod kolor pomaluj
zlało się wszystko strasznie
szyby beda na wiosne czaaaarne
A wiadomo ze nie ma porownania zimowa stalowa 14 do letniego alusa 17. A mialo byc smiesznie z tym kolorem i wyszlo. czekam az skleja mi lampe tylna i narazie jezdze na starych.
A wiadomo ze nie ma porownania zimowa stalowa 14 do letniego alusa 17. A mialo byc smiesznie z tym kolorem i wyszlo. czekam az skleja mi lampe tylna i narazie jezdze na starych.
Flywin na allegro są pokrowce pod BA, nicku niestety nie pamiętam, ale wiem, że również na stronie http://autopokrowce.pl/ da radę zamówić.
Trochę są takie sflaczałe te pokrowce. Nie raz widziałem tak ładnie dopasowane, że wyglądały jak obszycie tapicerki. Postaraj się. Poza tym fajna BA.
Ta blenda w kolor nie podoba mi się. Trzeba było ją zostawić w ori kolorze. Zastanów się nad urozmaiceniem kolorów, tak jak Luki Ci napisał, niestety zlewa się wszystko.
Fajna sztuka, widać, że zadbana. Co do poprzedniego parapetu, może to dziwne ale mi się bardzo podobają takie wysokie parapety. Zawsze miałem wizję niebieskiej BA, na złotych 17stkach i do tego właśnie taki wysoki parapet
. Ahh te marzenia 
Powodzenia w dalszych modzeniach. Urozmaić ją trochę na wiosnę i będzie cacy. Tylko nie powracaj do tych lexusów. Moim zdaniem pasują tylko pod ciemno granatowe nadwozie. Przyznam, ze tutaj nie było tragicznie, ale ori wygląd lamp bardziej pasuje. Ewentualnie proponowałbym coś zrobić z pomarańczowym kolorem w kierunkach i będzie cacy.
BTW: Fajny szalik
Trochę są takie sflaczałe te pokrowce. Nie raz widziałem tak ładnie dopasowane, że wyglądały jak obszycie tapicerki. Postaraj się. Poza tym fajna BA.
Ta blenda w kolor nie podoba mi się. Trzeba było ją zostawić w ori kolorze. Zastanów się nad urozmaiceniem kolorów, tak jak Luki Ci napisał, niestety zlewa się wszystko.
Fajna sztuka, widać, że zadbana. Co do poprzedniego parapetu, może to dziwne ale mi się bardzo podobają takie wysokie parapety. Zawsze miałem wizję niebieskiej BA, na złotych 17stkach i do tego właśnie taki wysoki parapet

Powodzenia w dalszych modzeniach. Urozmaić ją trochę na wiosnę i będzie cacy. Tylko nie powracaj do tych lexusów. Moim zdaniem pasują tylko pod ciemno granatowe nadwozie. Przyznam, ze tutaj nie było tragicznie, ale ori wygląd lamp bardziej pasuje. Ewentualnie proponowałbym coś zrobić z pomarańczowym kolorem w kierunkach i będzie cacy.
BTW: Fajny szalik
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Nie wiem skąd kolega brał pokrowce, ja swoje z alcantary kupowałem tutaj
www.pokrowce.net
tylko że przez allegro
www.pokrowce.net
tylko że przez allegro
Jak dla mnie osobiście kolor felg i pokrowce tragedia nie wiem ile za nie zapłaciłeś ale nawet za złotówkę bym ich nie chciał
Gdzie zgubiłeś antenę?
Gdzie zgubiłeś antenę?