![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
SZCZECIN – spotkania regionalne
przykra sprawa ale mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni pozytywnie dla ciebie... a co do ogniska raczej pogoda nie bedzie zbytnio przeszkadzac mam nadzieje... bo moja ciezarowka nawet sie pyta co i jak na jutro...
a ja dzis nawet pojade umyc bzdzinke....
pozdro
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
byla primerka teraz jest trojeczka :)
- Od: 6 lis 2009, 18:10
- Auto: MAZDA 3 1.6 KAT 105KM 2004
juz ZS.......
radzi89 napisał(a):Przyznaje ,ze szalu nie robi. Jak dla mnie wszystko jeszcze aktualne ale poczekajmy do wieczora.
Jutro niby do 16 ma nie padac ale bedzie dosc zimno – 5 stopni.
Pytanie, czy w przypadku tekiej pogody: zachmurzenie, temp. 5 stopni i mozliwe opady jestescie chetni na wypad na ognisko ?
ja się piszę, ciepło się ubrać i będzie dobrze 7-5C nie napawa optymizmem,
Proponuję, w razie naprawdę kiepskiej pogody udać się do BurgerKinga na kawę/żarło i pogadać w cieple.
Ale to już ustalimy na miejscu. i miejsce docelowe parking przed realem , Chyba że go nie będzie to na parkingu Reala. ja będę ciut wcześniej więc będę łapał mazdowiczów
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
no to w razie zlej pogody pomysl z burgerem jest oki to ok 12.30 postaram sie juz byc zatem SABAT wypatruj niebieskiej bzdziny nr 3 jeszcze na kolobrzeskich blachach.... 

juz ZS.......
Mi mała znów ciąga nosem, więc po przygodach w szpitalu nie będziemy ryzykować, jeśli pogoda nie dopisze to będę sam. Podwędzę trochę drewna do kominka staruszcce to będzie można spalić troche kiełbasek, a jak lać będzie to tego BurgerKinga spalimy.
Zbiórka koło reala na prawobrzeżu, będę wypatrywał was koło 12:30, no chyba że pół miasta postanowi wyjechać przez gdańską to troszkę się spóźnię
Zbiórka koło reala na prawobrzeżu, będę wypatrywał was koło 12:30, no chyba że pół miasta postanowi wyjechać przez gdańską to troszkę się spóźnię
Planowałem jechać prosto na parking, ale skoro ustawka pod Realem to podjadę tam o tej 12.30. Ja już mam zakupione kielbaski i na wszelki wypadek biore grilla
- Od: 8 kwi 2011, 08:34
- Auto: Mazda 323f Bj '98 1,8
Dobra , my tez bedziemy okolo 12;30 na parkingu ,troche sie przeziebilemw iec mam nadzieje, ze pogodna dopisze 
Ja, dojadę na Chociwel ok 14-tej. Będę śledził cały czas forum, ale jakby spotkanie miało sie odbyć w innym miejscu to bardzo proszę o krótkie info abym nie pędził na darmo. Mój nr 503530747.
PS. Tylko proszę mi ciężarówki nie zarysować na parkingu przy REAL-u
PS. Tylko proszę mi ciężarówki nie zarysować na parkingu przy REAL-u
- Od: 5 gru 2007, 13:51
- Auto: Mazda 3 MZ-CD 1.6
Pogoda się robi będzie dobrze
synco tel. juz zapisany 
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
czekałem do ostatniej chwili z decyzją bo nigdy nie wiadomo co szef wymyśli. będzie to moje drugie spotkanie, ale na pierwszym którym byłem było mało osób no i to było prawie rok temu:) na 12:30 tak jak to planują wszyscy. do zobaczenia
- Od: 8 cze 2010, 19:25
- Auto: mazda 323f ba '97
Nie dokazuj, miła nie dokazuj...
http://www.youtube.com/watch?v=eP5wNDeGqLk&feature=related
Link do kilku dokumentów na temat Xedosa:
https://docs.google.com/folder/d/0B_CZcjbKtd0KblBqRVpPcEVxaE0/edit
http://www.youtube.com/watch?v=eP5wNDeGqLk&feature=related
Link do kilku dokumentów na temat Xedosa:
https://docs.google.com/folder/d/0B_CZcjbKtd0KblBqRVpPcEVxaE0/edit
Szkoda ale slyszalem , ze na starosc zdarzaja sie tego typu infekcje....
PS: ja tez leze teraz z katerem ale bedziemy
PS: ja tez leze teraz z katerem ale bedziemy
Barthez napisał(a):za absencję dzisiaj Mariianek został zdegradowany (przeze mnie) z klubowicza do forumowicza
Chcialem wystosowac oficjalne pismo ale widze ,ze nie bylo konieczne.
PS: czemu juz nie jest klubowiczem?
a to tak na pocieszenie... http://serwisy.gazetaprawna.pl/transpor ... aliwo.html
z racji ceny paliw heh, a propos wczoraj na 123 na chopina 95 tankowalem za 5.22/l
z racji ceny paliw heh, a propos wczoraj na 123 na chopina 95 tankowalem za 5.22/l
juz ZS.......
Z tego co pamietam nic tam nie ma.
radzi89 napisał(a):PS: czemu juz nie jest klubowiczem?
Barthez napisał(a):dzisiaj Mariianek został zdegradowany (przeze mnie) z klubowicza do forumowicza

a na poważnie to dodawałem go rano do grupy zach pom – dostał się ale bez tabliczki
już to zgłaszałem – czekam aż wszyscy wstaną z wyr.
ps
jeśli przyjęcie skutkuje utratą tabliczki