TORUŃ – spotkania regionalne
działa, ale mało coś tych zdjęć
reszta nie wyszła?
każdy wyśle jedno zdjęcie i pójdą wszystkie na konkurs 
widziałem że ktoś szuka xeda możecie sobie zobaczyć
http://tablica.pl/oferta/mazda-xedos-9- ... DfRtL.html
czytałem coś o xedzie 6 to jest tylko lepsza wersja 626 nie można porównywać z avensisem, a linia w x6 jest jakaś smutna
http://tablica.pl/oferta/mazda-xedos-9- ... DfRtL.html
czytałem coś o xedzie 6 to jest tylko lepsza wersja 626 nie można porównywać z avensisem, a linia w x6 jest jakaś smutna
Była 323, Była 626 teraz jest Xedos 9 (Miller Cycle Engine)
- Od: 28 sty 2008, 17:41
- Auto: Mazda sprzedana teraz VW Gofer IV
reszta mi sie nie podobała 
tak tylko trzeba jeszcze brac pod uwage to zeby stac bylo kogos na takiego xedosa.
chlopaki spoko to jest auto przejsciowe. do Madzi wroce na 100%
patrzylem ogolnie tylko samochody z kujawsko – pom. bo nie stac mnie zeby sobie jezdzic w te i we wte po polsce
a mazdy jak widzialem to lekko porysowane poobijane a jedna fajna na prawde 626 butle w bagazniku miala co zajmowalo jego polowe...
chlopaki spoko to jest auto przejsciowe. do Madzi wroce na 100%
patrzylem ogolnie tylko samochody z kujawsko – pom. bo nie stac mnie zeby sobie jezdzic w te i we wte po polsce
to zmień butle w koło co za problem?
lepiej nie rozbijać szkoda samochodu 
No i bardzo ładne fotki wyszły, ale z tym w kącie to faktycznie kaszana!! 

fajny dach autka:)
a propo aby uratować moje autko to jedyna racjonalna myśl to wymienić silnik albo naprawic szybko i opchnąć go komuś i się pozbyć...ojjjj niedobrze
- Od: 13 sie 2011, 19:49
Jak silnik już naprawisz to szkoda sprzedawać:) Chyba że jest tam więcej do roboty:)
jak silnik do wymiany to już w ogóle nie opłacałoby się sprzedawać, bo to z robocizną to pewnie koło 30% wartości auta wyniesie. no niestety