ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Dzięki za spota, było bardziej kameralnie w mniej osób dzisiaj, ale jak zawsze wesoło i sympatyczne
A następna jest wigilia
Mam nadzieję, że frekwencja dopiszę i spędzimy miło sobotni wieczór 

michał91 napisał(a):Czyli jaki pomysł? Ja umiem zrobić TRACHEOTOMIE kuchennym nożem
Padła propozycja zorganizowania spotkania i przypomnienia zasad pierwszej pomocy (zakładam że wszyscy potrafią

ogr85 napisał(a):michał91 napisał(a):Czyli jaki pomysł? Ja umiem zrobić TRACHEOTOMIE kuchennym nożem
Padła propozycja zorganizowania spotkania i przypomnienia zasad pierwszej pomocy (zakładam że wszyscy potrafią). Do fantoma mamy dojście, miejsce się zorganizuję, osoba która przypomni nam zasady też jest
Kwestia troszku chęci i czasu
znając jajcarskie podejście, może być śmiesznie
jestem za- wiedza się przyda.. oby nie, ale zasady znać trzeba

-
Ania_TM
Bartg napisał(a):Dzięki za spota, było bardziej kameralnie w mniej osób dzisiaj, ale jak zawsze wesoło i sympatyczneA następna jest wigilia
approve
ps. muszę dopisać się do listy wigilijnej
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
ja rowniez dzieki za spocik. Pragne obalic zanim sie pojawia pogloski o tym ze zona mnie wymeldowala
Lozeczko wiozlem do domu dla syna (na szczescie moja ewela nie kazala mi go od razu skladac
)
Olmek dzieki za zestawik
pozwole go sobie oddac kiedy bedzie CI potrzebny 
Lozeczko wiozlem do domu dla syna (na szczescie moja ewela nie kazala mi go od razu skladac
Olmek dzieki za zestawik

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Dopiero zajechałem do domu, zamknęli mi pocztę i nie wysłałem zacisku
Dzięki za spocika w malutkim gronie 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Eklerek323f napisał(a):Dopiero zajechałem do domu, zamknęli mi pocztę i nie wysłałem zaciskuDzięki za spocika w malutkim gronie
za slabo prostowales prawa noge w kolanie

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Update:
1. Umcyki x3
2. Kornfuny x 2
3. Madziutek + Toomy
4. andree 60%
5. michał91 + Aga 50%
6. Ania
7. Bartg
8. Olmki
9. Zdzisio (97% , a te 3 procent to powódź ,pożar, kataklizm )
10.Bilon x3
11. Bł@żej x2 99%
12. xedosik999 ( 99% ), + być może nowy fascynat Mazdy ( samochodzik w trakcie składania )
13. chart ( pozwoliłem sobie wpisać za kolegę na 70% )
14. Benny88 + Marta
15. Antek 1.5 x2
16. leitowdz
1. Umcyki x3
2. Kornfuny x 2
3. Madziutek + Toomy
4. andree 60%
5. michał91 + Aga 50%
6. Ania
7. Bartg
8. Olmki
10.Bilon x3
11. Bł@żej x2 99%
12. xedosik999 ( 99% ), + być może nowy fascynat Mazdy ( samochodzik w trakcie składania )
14. Benny88 + Marta
15. Antek 1.5 x2
16. leitowdz
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
umcyk napisał(a):za slabo prostowales prawa noge w kolanie
Biorąc pod uwagę, że miałem najbliżej do domu (chyba)
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Ja dopiero się odmeldowuję po spocie i po pracy na noc. Na spocie jak zwykle ubaw po pachy
aczkolwiek było kameralnie ( w małym gronie). Mam nadzieję że w Bacówce wszyscy zapisani się odmeldują
Spoko byle by nie zginął

umcyk napisał(a):Olmek dzieki za zestawik![]()
Spoko byle by nie zginął
- Od: 10 lip 2010, 08:43
- Auto: 626 GW 2.0 DiTD 01'
Olmek napisał(a):Ja dopiero się odmeldowuję po spocie i po pracy na noc. Na spocie jak zwykle ubaw po pachyaczkolwiek było kameralnie ( w małym gronie). Mam nadzieję że w Bacówce wszyscy zapisani się odmeldują
Spoko byle by nie zginął
u mnie Szanowny kolego nic nie ginie
Olmek napisał(a):Ja dopiero się odmeldowuję po spocie i po pracy na noc. Na spocie jak zwykle ubaw po pachyaczkolwiek było kameralnie ( w małym gronie). Mam nadzieję że w Bacówce wszyscy zapisani się odmeldują
Spoko byle by nie zginął
Olmki,a wy będziecie na wigilii, mam nadzieję
szkoda,że mnie nie było, bo lubię się spotykać z wami, ale praca
wyciągnęłam od Bartka informacje potem

-
Ania_TM
My to niestety 50/50 jeśli chodzi o wigilię 
dopiero co wyszłam z młodym ze szpitala, a już znowu chory
jak będzie w miarę dobrze i babcia zgodzi się zostać to będziemy, ale to wszystko będziemy wiedzieć na ostatnią chwilę, ale ja wciąż wierzę, że nam się uda
dopiero co wyszłam z młodym ze szpitala, a już znowu chory
jak będzie w miarę dobrze i babcia zgodzi się zostać to będziemy, ale to wszystko będziemy wiedzieć na ostatnią chwilę, ale ja wciąż wierzę, że nam się uda
Myślami przy ukochanej, czerwonej BG ;)
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
- Od: 22 lut 2009, 17:19
- Auto: Było ukochane BG i MX-3, jest rodzinne 626 ;)
Update:
1. Umcyki x3
2. Kornfuny x 2
3. Madziutek + Toomy
4. andree 60%
5. michał91 + Aga 50%
6. Ania
7. Bartg
8. Olmki
10.Bilon x3
11. Bł@żej x2 99%
14. Benny88 + Marta
15. Antek 1.5 x2
16. leitowdz
17. Szigi (na 50%)
1. Umcyki x3
2. Kornfuny x 2
3. Madziutek + Toomy
4. andree 60%
5. michał91 + Aga 50%
6. Ania
7. Bartg
8. Olmki
10.Bilon x3
11. Bł@żej x2 99%
14. Benny88 + Marta
15. Antek 1.5 x2
16. leitowdz
17. Szigi (na 50%)
- Od: 15 sty 2011, 23:34
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 '01
Super, lista mega długa
Czarek- jesteś mam nadzieję
Leitowdz a ty?
Majki?
Harry?
kto się jeszcze zapodział niech wpisze się