Mazdy wszech czasów
GreG napisał(a):Cosmo
Pytanie ktore Cosmo? Czy Cosmo ogolnie...? Tak tez myslalem o tych modelach, bo w zasadzie to one wyznaczyly kierunek Mazdzie.
the right man in the wrong place...
323F BJ
– to niby kompakto-kombi (fastback) ale plyta podlogowa z 626 chyba, a co z tym idzie bardzo duzo miejsca w srodku (duzo wiecej niz w innych kompaktach i limuzynach sredniej klasy z konca lat 90), silniki tez z 626 – dobry pomysl, dobre wykonanie, ciekawa linia nadwozia i w sumie rzadki na naszych drogach ....
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
jezeli ma to byc madza "wszech wczasow"
to napewno rx-7 III 
mazda 121 DB08 1.3 16v Canvas Top laguna blue
I miejsce 1/4mili mazdamini 10-XI-2007
z madzia bylismy juz w: D CZ A I LT LV EST UA MD TMR SK
jak szalec, to szalec
I miejsce 1/4mili mazdamini 10-XI-2007
z madzia bylismy juz w: D CZ A I LT LV EST UA MD TMR SK
jak szalec, to szalec
- Od: 15 mar 2005, 14:21
- Auto: kosmetyczka
Wszyscy moi znajmi kojarzą Mazdę z 323F BA a w poscie oprócz mnie póki co nikt o niej nie wspomniał 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ech,generalnie podsumowując to:
z serii 3: 323F BG
z serii 6: 626 GD
z serii RX: RX7 III
z serii Xedos: Xedos 6
no i roadster mx-5, u nas jednak mało popularny przez ten klimat...
Tak to chyba się rozkłada
z serii 3: 323F BG
z serii 6: 626 GD
z serii RX: RX7 III
z serii Xedos: Xedos 6
no i roadster mx-5, u nas jednak mało popularny przez ten klimat...
Tak to chyba się rozkłada
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):Ech,generalnie podsumowując to:z serii 3: 323F BGz serii 6: 626 GD, z serii RX: RX7 III, z serii Xedos: Xedos 6, no i roadster mx-5, u nas jednak mało popularny przez ten klimat...Tak to chyba się rozkłada

Pozdrawiam
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
- Od: 27 lip 2005, 21:20
Ponieważ mam lekkie skrzywienie na punkcie wyścigów samochodowych, dla mnie będzie to Mazda 787B.
-
Rochu
Dla mnie to głównie 323F BG i Mx-5
Mazda 121DB 1.4 16v Burning Red
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... ht=adammal
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... ht=adammal
- Od: 21 lip 2005, 23:30
- Auto: Mazda 121DB 1.4 16v CanvasTop