decadent napisał(a):Ja zamówiłem w ASO. 18 zł.
18 złoty?

www.mazdaspeed.pl
decadent napisał(a):Ja zamówiłem w ASO. 18 zł.
andii napisał(a):karmazyn33 napisał(a):No udało mi się dostac do żaróweczki , ale jest teraz problem bo objezdziłem całe miasto i nie moge takiej żarówki dostać , nawet w Intercars nie maja , . Ma ktoś namiary na jakiś sklep z takim towarem?
Nie szukaj w sklepach motoryzacyjnych, kupisz ją w pierwszym lepszym serwisie elektronicznym.
bombel1991 napisał(a):możecie mi powiedzieć czy dioda od regulacji temperatury powinna świecić się cały czas, czy tylko gdy pokrętło znajduje się w czerwonym polu? Wydaje mi się, że na początku właśnie świeciła mi tylko w czerwonym polu a teraz wystarczy, że mam włączone światła.
topik napisał(a):Witam. Podświetla cały zakres temp. Zaczyna się swiecić gdy włączysz światła postojowe. Pozdrawiam
smagur napisał(a):Wszystkie przyciski są podświetlane.. przeciwmgielne przednie tylne, tcs, jasnośc podświetlenia, regulacja poziomu reflektorów. Najbezpieczniej od wewnątrz wypchnąć całą "szufladkę" z przyciskami. Otwórz drzwi i wysuń boczną osłonę deski rozdzielczej która przy zamikniętych drzwiach jest zasonięta (jest na wciski) tylko uważaj żeby nic nie połamaćReszta jest dość prosta. Aby rozebrac przyciski by dostać się do żarówek trzeba uważać by nie pogubić spręzynek i kuleczek które na tych spręzynkach są.
mtpagan napisał(a):"wysuń boczną osłonę deski rozdzielczej"
mtpagan napisał(a):tam jest zwykła w5w?
bombel1991 napisał(a):no to trzeba się wziąć i go wykręcić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości