mark.87 napisał(a):Gdybym mial kase to od razu bym zmienil mazde na BMW E39 530i. to sa super samochody i maja pierdolniecie ze w fotel wciska,bez urazy dla posiadaczy mazd
Mnie tam to nie uraziło
www.mazdaspeed.pl
mark.87 napisał(a):Gdybym mial kase to od razu bym zmienil mazde na BMW E39 530i. to sa super samochody i maja pierdolniecie ze w fotel wciska,bez urazy dla posiadaczy mazd
Lukas007 napisał(a):Jako byly posiadacz E34 530 napisze, ze duzej roznicy jezeli chodzi o osiagi miedzy "beemka" a moja GE nie bylo... no moze powyzej 180km/h V8 jednak troche lepiej sie odpychalo ...
noxes napisał(a):Mnie tam to nie uraziłosam długo jeździłem i jeżdżę bmw, ale jednak wolę przednionapędówki.
mark.87 napisał(a):dzwiek i praca silnika r6 jest niezastapiona
Lukas007 napisał(a):Moje byle M60B30 to jakby nie patrzec V8
noxes napisał(a):aaa dźwięk jest piękny to tak jak w maździe V5A swoją drogą ciekawe dlaczego w 626/mx6 nie było większych silników
roberto81 napisał(a):Hej. Napisz ile Cię będzie kosztować remont silnika. Ja mam taką samą furkę i tą samą przypadłość. Nie wiem czy jest sens naprawiać silnik jak za 2tys. można kupić drugą Mazdę.
noxes napisał(a):Bleeee ten siatex... Chociaż pomaluj go na czarno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości