Mazda MX-6 GE KL MAZDASPEED
naaaaaaj ładniejsza jaką widziałem jest super i wręcz idealnie jak dla mnie z tym kolorkiem się prezentuje
ps. stop z usa za ile byś oddał?

ps. stop z usa za ile byś oddał?
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
- Od: 12 maja 2007, 20:25
- Auto: punto 1.4 8v......
weede napisał(a):jest grubas, teraz felga i sesja z mała japonką z lizakiem
Lizaka mam, tylko z japonką może być problem
Lukas007 napisał(a):Fajnie sie komponuje troche "za duza" koncowka z troche "za wysokim" skrzydlem. Jako caloksztalt jest![]()
Nagraj filmik jak to chodzi
Jest duża, ale pasuje i ładnie wypełnia wcięcie w zderzaku. Zdjęcia z komórki to niestety nieporozumienie, mocno zniekształcają obraz. Teraz mam wyjazd ale po powrocie może uda sie coś pstyknąć profi sprzętem i przy okazji nagrać dźwięk. Dzwięk jest basowy ale nie za głośny, oczywiście nie ma porównania w głośności do "cywilnego"
DamianMX6 napisał(a):Co wy z tymi felgami? chodzi wam o rozmiar czy wygląd ?
głównie wygląd, rozmiar ok – ewentualnie 18tki jak ma być już uber lans.
Zobacz coś w tym stylu jak wystawiona na yahoo mx-6 , pure jdm:

albo:

Adrenaline Addiction.
weede napisał(a):Zobacz coś w tym stylu jak wystawiona na yahoo mx-6 , pure jdm:
Oooo. Przy okazji widzę że halogeny JDM w MX6 były też białe.
przec*uj bandyta ! Kawał dobre roboty, strasznie mi się podoba!
Hmmm Z@JEB!$TE to mało powiedziane, na pewno jest spełnieniem marzeń każdego zapalonego posiadacza MX-6. Co do spojlera ten wydaje mi się dużo lepszy od klasyka który widzimy na co dzień i gratki za zdobycie tego egzemplarzu... Sam myślę nad tym, ale to może w przyszłości... na razie to poszukuje 3 stopu do mojej lotki ... Pozdrowienia i szerokości !
Co tu dużo pisać... jest piękna! Przejrzałem cały temat i jestem w szoku, ale efekt końcowy rekompensuje wszystkie trudności z odbudową.
Moja BG Turbo miała dodatkowo prawie całą karoserię piaskowaną), ale to i tak na wiosnę może wyjedzie bo już się nie śpieszy.
Moja BG Turbo miała dodatkowo prawie całą karoserię piaskowaną), ale to i tak na wiosnę może wyjedzie bo już się nie śpieszy.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Mazdaspeed Touring Kit A-spec
Wygląda świetnie
Pakiet plus felgi MS:

Gratuluję pierwszego kompletnego pakietu Mazdaspeed w Polsce:D
Gdzie zdobyłeś spojler MS?

Pakiet plus felgi MS:

Gratuluję pierwszego kompletnego pakietu Mazdaspeed w Polsce:D
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Dziękuje wszystkim za miłe słowa
.
Takie spojlery i pozostałe dokładki powinieneś dostać u kolegi PawelMX6, szukaj go przez http://www.areajdm.pl.
jarek.ZE napisał(a):Gratuluję pierwszego kompletnego pakietu Mazdaspeed w Polsce:D
Takie spojlery i pozostałe dokładki powinieneś dostać u kolegi PawelMX6, szukaj go przez http://www.areajdm.pl.