Bardzo fajnie graja i stworzone sa raczej pod radio niz pod wzmacniacz – to nie jest moja opinia tylko specow od CA. Ja mam je w Jeepie podpiete pod wzmaka i wsadzone na tyl wiec wielkiego pola do popisu nie maja ale jestem z nich mega zadowolony.
www.mazdaspeed.pl
Shaggy napisał(a):Ok przekonaliście mnie ale ja nadal bede uparty w kwesti tego by grały pod radiem. zatem jakie 16,5 proponujecie jako średnie tony? basu mam bardzo dużo więc na tym mi nie zależy, chętnie kupie zatem zestaw odseparowany, jakoś porzeźbie w drzwiach całkiem przyjemnie to wygląda u Radexa
Ache napisał(a):Nie widzialem, ze jestes z Bytomia Podjedz na spota i posluchaj W CA odsluch to podstawa.. Moge u siebie odpiac suba i posluchasz sobie samego przedniego systemu pod wzmacniaczem i ocenisz czy warto Spytaj ludzi, ktorzy slyszeli mojego Gala na ostatnim spocie
noxes napisał(a):Witam, jak zachowałyby sie hertze dcx 690 w krzyni?
Radex napisał(a):dwudrożne głośniki do skrzynki... na pewno basik troche lepszy będzie ale ogólnie wiocha.
kup głośnik niskotonowy a nie jakiś kombinacje norweskie urządzasz
Radex napisał(a):http://allegro.pl/powerbass-l-60cx-i2004122534.html
ja mam taki zestawik na przodzie i bardzo sobie chwale (tylko płaciłem 400zł)
do tego wzmacniacz Alpine.
cbr jak robisz CA (jakiekolwiek) to nie może obyć się bez wzmacniacza, bo inaczej zepsujesz cały efekt (szkoda kasy w ogóle). owszem, bedzie gralo lepiej ale nie tak jak powinno.
wystarczy Ci jeden zestaw tylko na przód. nie musisz kupowac dwoch, zapewniam ze bedzie gralo o wiele lepiej niz to co masz teraz![]()
kupuj jeden zestaw + wzmacniacz. nie rób lipy
z radia idzie za mała moc żeby ogarnęła 2 zestawy głośników.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje