madalena napisał(a):moja miata nie jest FIOLETOWA, jesli już to śliwkowa, choć jako mężczyzna, mozesz istnienie takiego koloru odrzucać..
śliwka to owoc!
www.mazdaspeed.pl
madalena napisał(a):moja miata nie jest FIOLETOWA, jesli już to śliwkowa, choć jako mężczyzna, mozesz istnienie takiego koloru odrzucać..
Xionc napisał(a):śliwka to owoc!
Bimbak napisał(a):Bury 323 napisał(a):Czy może ktoś ma jakieś zdięcia z moim czterołapkiem?
ja chyba twojego GTXa na swoim filmie widziałem
Bury 323 napisał(a):Czy możesz wpuścic linka do tego filmiku bym mógł sobie go ściągnąć, usmiech
Byłbym wdzieczny
Xionc napisał(a):madalena napisał(a):moja miata nie jest FIOLETOWA, jesli już to śliwkowa, choć jako mężczyzna, mozesz istnienie takiego koloru odrzucać..
śliwka to owoc!
madalena napisał(a):moja miata nie jest FIOLETOWA, jesli już to śliwkowa, choć jako mężczyzna, mozesz istnienie takiego koloru odrzucać
Schlosser napisał(a):2003 Lapis Blue 6i ATX, 18-calowe felgi RX-8
Xionc napisał(a):madalena napisał(a):moja miata nie jest FIOLETOWA, jesli już to śliwkowa, choć jako mężczyzna, mozesz istnienie takiego koloru odrzucać..
śliwka to owoc!
Globy napisał(a):PS. Jesli pominalem ksywke lub imie osoby towarzyszacej, prosze o info.
marcinkosky napisał(a):Panowie ja rzucilem tylko przykladowy podklad muzyczny ale [tiiit] by tez brzmialo cos ROCK'owego![]()
Albo jeszcze lepiej: troche tego i troche tego no moze plus jakies wyjebane techno ale nad techno to bym sie zastanowil
teledysk zapowiada się bardzo ciekawie, mam jednak nadzieje, że będzie tam nie tylko taki typ podkładu muzycznego jak w tym fragmencie, który tam zaprezentowałeś.
dizzi napisał(a):daje małą próbke z totalnego początku pracy nad filmem
dizzi napisał(a):czekam na sugestie...
dizzi napisał(a):opanować adobe premiere pro 1.5 to nie taka łatwa rzecz .
2 tygodnie trenuje samouczki i efekt powinien byc niezły . czekajcie na ciąg dalszy
ten materiał to totalny początek
nie dopracowany i wogóle ale chciałem pokazać w jakim kierunku ide
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości