TORUŃ – spotkania regionalne
Na bażyńskich koło biedronki i lidla- basen elana te rejony:)
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl
Wachers zapewne skorzystam z Twojej oferty na części bo moja się wypaliła i jest tylko 15% zniżki na części;/ Jak coś to możesz załatwić tak gdzieś za miesiąc bez problemu??:)
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl
Wachers zapewne skorzystam z Twojej oferty na części bo moja się wypaliła i jest tylko 15% zniżki na części;/ Jak coś to możesz załatwić tak gdzieś za miesiąc bez problemu??:)
Ostatnio edytowano 23 lis 2011, 18:33 przez Rzarii, łącznie edytowano 1 raz
ul. Bazynskich na parkingu Lidla i Biedronki. Dobra myjnia, dobry wosk, brak jedynie szczotki.
No ja jestem jednak za czwartkiem, bo tak jak mowilem chetnie bym sie spotkal, Phm-a i tak nie bedzie, a Trzydziechowi bodaj w pt tez nie pasuje. A jak reszta? Patrzyk zabierzesz sie z kims? Rafi?
No ja jestem jednak za czwartkiem, bo tak jak mowilem chetnie bym sie spotkal, Phm-a i tak nie bedzie, a Trzydziechowi bodaj w pt tez nie pasuje. A jak reszta? Patrzyk zabierzesz sie z kims? Rafi?

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
ja mogę zrobić objazd po mieście i np w KFC od razu się spotkamy
jak ktoś chce to się zgłaszać 
no w piatek mnie nie ma od około 13
do niedzieli do około 17 
czwartek, 19, KFC Lubicka?
no w piatek mnie nie ma od około 13
czwartek, 19, KFC Lubicka?
trzydziech idzie jak kur*ie w deszcz:P Jak to ja znalazłem gdzieś na warsztacie widelec i zrobiłem zdjęcie białej mordki w podkładzie:)

niestety tylko w podkładzie jest samochód, jeszcze roboty a roboty, teraz to co w podkładzie maluje trochę na czarny mat i papier 800 i szlifujemy aż uzyskamy lustro z podkładu i dopiero lakierem:)
Jak skończę to już nie będzie samochodów spalinowych tylko elektryczne:)

niestety tylko w podkładzie jest samochód, jeszcze roboty a roboty, teraz to co w podkładzie maluje trochę na czarny mat i papier 800 i szlifujemy aż uzyskamy lustro z podkładu i dopiero lakierem:)
Jak skończę to już nie będzie samochodów spalinowych tylko elektryczne:)
Rzarii napisał(a):Jak skończę to już nie będzie samochodów spalinowych tylko elektryczne:)
albo na wodór
jest zacnie
Czarny w spreyu jeśli wszystko co pomalowałem na czarno zniknie podczas szlifowania to znaczy że jest równo i nie ma lipy:) Ma ktoś oryginalnego SERIAL do windows xp??:P
ile dasz za taki serial?
4 patyle i dwa kamienie:P
daj kamienia 
za zestaw z KFC jakiś fajny dostaniesz nowy, nieużywany serial, co ważniejsze legalny
za zestaw z KFC jakiś fajny dostaniesz nowy, nieużywany serial, co ważniejsze legalny
legalny zajumany z UMK:P
kurde
a już chciałem zarobić
to może frytki chociaż? 

A odprowadzasz podatek od tego??!! jeśli nie to masz już przejeb...
Max frytki za to mozesz mieć:P
Ty mnie tu nie strasz polskim prawem, tylko lepiej gadoj czy jedziesz jutro na spota 
Jak będę w stanie to i owszem mogę jechać:) Chyba do Bismarta zaokrąglę za to podwożenie:P
Rzarii napisał(a):Chyba do Bismarta zaokrąglę za to podwożenie:P

sprawdziłbyś lepiej PW
jutro w szkole siedzę;/
Dobra, dzięki za podpowiedzi myjki, coś się wybierze 
W takim razie ja odpadam, może w przyszłym tygodniu się jakoś dopasuje.
Fajnie by było żebyś był sewa i PHM to by się zrobiło fotke trzch czerwonych emiksów
sewa napisał(a):No ja jestem jednak za czwartkiem, bo tak jak mowilem chetnie bym sie spotkal, Phm-a i tak nie bedzie, a Trzydziechowi bodaj w pt tez nie pasuje. A jak reszta? Patrzyk zabierzesz sie z kims? Rafi?
W takim razie ja odpadam, może w przyszłym tygodniu się jakoś dopasuje.
Fajnie by było żebyś był sewa i PHM to by się zrobiło fotke trzch czerwonych emiksów
Tak Rafał bedzie to dostępne długi czas. więc jak coś trzeba to pisz
I jeszcze jedno jak potrzebujesz pomocy to mów też Ci pomogę
I jeszcze jedno jak potrzebujesz pomocy to mów też Ci pomogę
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.