Tutaj się witamy
Dopiero co sie zapisalem na forum wiec chcialby mwszytskich pozdrowic
aha szukm informacji o 626 z 90 roku jak ktos ma cos do powiedzenia na ten temat serdecznie zapraszam 
-
Gość
Jak się witamy to i ja się przywitam...
Nabyłem parę dni temu Mazdę 626 Kombi (jak w stopce).
Bardzo się cieszę że jest coś takiego jak mazdaspeed – mam nadzieję znaleźć tu dużo informacji.
Już zabrałem się do poprawiania mojego autka ale jeszcze sporo przede mną.
Nabyłem parę dni temu Mazdę 626 Kombi (jak w stopce).
Bardzo się cieszę że jest coś takiego jak mazdaspeed – mam nadzieję znaleźć tu dużo informacji.
Już zabrałem się do poprawiania mojego autka ale jeszcze sporo przede mną.
-
maczor
SimoneuS napisał(a):Cześć drużyna... już jako klubowicz czas sie przywitać – a na forum trafiłem przez przypadek – przeglądając forum streetracingu.... (dawno temu)
To moze teraz w końcu będziemy mieli oficialnego PR'a .. co ty na to Sim??
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Chciałbym się krótko przywitać i wyrazić swoje zadowolenie z przystąpienia do zacnego forum mazdy
Dowiedziałem się o nim z ... google. Pzdr!
-
Gość
Witam nowe osoby ktore postanowiły być z nami.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
witam wszystkich
- Od: 2 paź 2005, 14:23
- Auto: Mazda MX3 V6 24
Witam serdecznie, jestem juz prawie posiadaczem (jutro finalizuję transakcję) 121 z 1996r.
Moja odpowiedź na pytanie zawarte w temacie brzmi: wygooglałem sobie i jestem
Pozdrawiam
Moja odpowiedź na pytanie zawarte w temacie brzmi: wygooglałem sobie i jestem
Pozdrawiam
-
Supiotr
A też się powitam – nie byłem na forum przez dłuższy czas bo się przeprowadzałem i neta nie miałem. Ale już mam – więc witam ponownie 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.